Now Reading
CORINA se alatura show-ului Dance All Stars!

CORINA se alatura show-ului Dance All Stars!

Dance All Stars promite sa devina cel mai important eveniment al primaverii 2016. Dupa ce la inceputul anului anuntam ca pentru prima oara in istoria unui Campionat de Dans Sportiv din Romania, competitia in sine se transforma intr-un show de magnitudine internationala, iata ca numarul vedetelor confirmate sa faca spectacol se mareste de la o zi la alta.
CORINA, una dintre cele mai indragite vedete din Romania, a spus si ea “da” propunerii organizatorilor si va urca pe scena, alaturi de trupa sa, pentru un show care promite a fi la fel de incendiar precum hitul nostru favorit, “Fete din Balcani”.
Ea se alatura Andreei Balan, prima vedeta confirmata pe scena Campionatului. Andreea aduce un show in premiera, perfect in ton cu evenimentul. Este prima data cand aceasta urca pe o scena intr-o formula atat de complete, cu trupa de dans si band, intr-o cantare LIVE.
Pregatiti-va sa Traiti povesti in miscare la: DANCE ALL STARS! Campionatul national de dans sportiv 2016!
In cea mai emotionanta saptamana a anului 2016, intre 4 si 6 martie, Sala Polivalenta imbraca straie de sarbatoare si aduce in prim plan cele mai frumoase cupluri de dansatori ale tarii, pe care le expune sub ochiul vigilent al celor mai buni arbitrii din lume. Sute de mii de paiete, zeci de mii de pietre stralucitoare, cele mai frumoase costume isi dau intalnire la Campionatul National de Dans Sportiv 2016: Dance All Stars!
Trei zile de competitie asa cum nu ati mai vazut in Romania. Trei zile care va vor tine cu sufletul la gura. Lectie de miscare cu eleganta si talent, in direct de la starurile lumii dansului sportiv: Dance All Stars!
Transformam Sala Polivalenta in centrul Universului dansului sportiv. Vineri 4, sambata 5 si duminica 6 martie 2016. Trei zile pe care e bine sa vi le notati de acum in calendar, pentru ca nu vreti sa pierdeti nici un moment din Dance All Stars!
Organizatori: Contesina Dance Studio si Federatia Romana de Dans Sportiv, cu ajutorul Ministerului Tineretului si Sportului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top