Now Reading
Peste 90 de artisti vor sa reprezinte Romania la Eurovision 2016

Peste 90 de artisti vor sa reprezinte Romania la Eurovision 2016

Editia din acest an a Selectiei Nationale Eurovision Romania a atras peste 90 de piese in cursa pentru un loc pe scena de la Baia Mare.

Astazi, 8 februarie, organizatorii Selectiei Nationale Eurovision 2016 au avut o zi plina. Conform calendarului competitional, la sediul TVR au fost verificate si numarate dosarele de inscriere pentru concurs, peste 90 de piese fiind inscrise pentru Selectia Nationala.

Vedete autohtone, precum Mihai Traistariu, Jukebox, Nora Denes, Ramona Nerra, Stefan Orfescu, dar si multi compozitori straini – suedezi, germani, britanici, americani, spanioli, italieni, polonezi – spera sa reprezinte Romania la concursul de la Stockholm, din luna mai.

See Also

Sunt extrem de incantata sa constat ca din ce în ce mai multi tineri talentati sunt interesati de Eurovision. Tineri, dar nu incepatori, cunoscuti si iubiti de publicul larg, ei au trimis la TVR piesele lor cele mai bune, incepand din septembrie 2015. Sunt primii care demonstreaza ca Eurovisionul este nu doar cel mai mare festival muzical european, dar si unul la care fiecare artist aspira sa participe – si ca TVR este institutia care le poate oferi aceasta oportunitate”, a declarat Iuliana Marciuc, sefa delegatiei Romaniei si producatorul Selectiei Nationale. „Le multumim pentru incredere celor care s-au inscris în cursa pentru Stockholm”, a mai adaugat sefa proiectului Eurovision Romania din acest an.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top