Now Reading
Adda isi lanseaza propria colectie de haine

Adda isi lanseaza propria colectie de haine

Pentru ADDA si anul 2016 incepe in forta. Toata lumea stie ca tanara artista este una dintre putinele persoane care isi scriu si compun singure piesele si, mai mult de atat, tot ce scoate ea depaseste milioane de vizualizari pe youtube. Desi se poate spune ca e un artist nou, canalul ei de youtube depaseste cu mult performantele artistilor consacrati, acesta are deja un cumul de 86 de milioane de vizualizari!

In 2015, ADDA si-a infiintat casa ei de productie muzicala BalADDA Records, odata cu care a lansat primul serial muzical din Romania, Starile ADDEI – o serie de 7 mini-piese cu 7 mini-clipuri, concept adus ca un omagiu fanilor ei, deoarece la sfarsit, acestia alegeau care este urmatorul ei single. Primul sezon a avut castigatoare starea Draga Inima, drept pentru care ADDA a filmat de curand videoclipul acesteia.

Tot prin BalAdda Records a scos si Lupii, cel mai recent single al sau care a inregistrat in doar 3 luni de la lansare peste 12 milioane de vizualizari si este difuzat in playlistul radiourilor si televiziunilor de specialitate.

Astazi a venit momentul sa va anuntam ca, la cererea fanilor, ADDA a decis sa scoata o linie de haine marca BalADDA ce se vor regasi in curand la vanzare in magazinul online al artistei.
Pentru inceput, fanii artistei pot gasi sepci, tricouri si hanorace, totul intr-un stil lejer.

See Also

Nu, BalADDA nu se opreste aici! Curiosi ce urmeaza? Va garantam ca surprizele sunt de proportii titanice.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker