Now Reading
Rihanna schimba regulile jocului

Rihanna schimba regulile jocului

Rihanna, artista Universal Music Group intra in istoria topurilor muzicale cu noul ei album ANTI (lansat pe 28 ianuarie), care a devenit number one cu 166.000 de albume vandute in prima saptamana. Primul single de pe album, “Work”, lansat alaturi de Drake, a ajuns pe primul loc in iTunes in 91 de tari in mai putin de 36 de ore de la lansare si a fost cel mai bine vandut single digital al saptamanii trecute.

“Work” a devenit cel de-al 27-lea single al Rihannei care intra in top 10 Billboard Hot 100, egalandu-i pe Mariah Carey, Janet Jackson si Elton John. Totusi, Rihanna a obtinut aceasta reusita mai repede decat oricare dintre acesti artisti (la 10 ani si 8 luni de la lansarea single-ului “Pon de Replay”, in vara anului 2005). Mai mult, in drumul catre varful clasamentului, Rihanna a fost intrecuta doar de un singur nume: The Beatles.

Lansarea albumului ANTI a fost extrem de inovativa si de fidela personalitatii artistice a Rihannei iar artista isi merita toate distinctiile primite. Rihanna e o artista si o femeie de afaceri ca nimeni alta. Suntem foarte mâadri de ea.a declarat Jay Brown, pre?edintele Roc Nation.

See Also

La 27 de ani, Rihanna este cel mai bine vandut artist digital al tuturor timpurilor, cu mai mult de 100 de milioane de vanzari certificate cu discuri de aur si platina. Ea detine atat drepturile de master ale pieselor, cat si drepturile de compozitie, iar la implinirea celor 28 de ani, pe 20 februarie, va detine si drepturile de publishing.

Rihanna se pregateste, de asemenea, sa inceapa turneul THE ANTI WORLD TOUR in America de Nord pe 26 februarie 2016, urmand ca in vara lui 2016 sa viziteze si numeroase orase din Europa.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top