Now Reading
ANTONIA lanseaza un single nou – “Gresesc”

ANTONIA lanseaza un single nou – “Gresesc”

Piesa se numeste “Gresesc” si este produsa de echipa Seek Music, compozitor fiind Theea Miculescu (“Fete din Balcani” – Corina, “Ne impotrivim” – Lora, “Singuri in doi” – Peter Pop), iar producator Alexandru Antonescu aka Zagga (productiile pentru “Pe Aripi de Vant”- Delia, “Falava” – Andra, “Ingerii au demonii lor” – Dan Bitman, “Save Me” – Listen Bee, piesa ce a luat disc de platina in Suedia).
Buna seara,

Gresesc” este o piesa sensibila, de dragoste, multi oameni se regasesc in mesajul ei si in starea pe care o creeaza. Februarie este o luna in care celebram dragostea mai mult ca oricand, asa ca sper sa fie primita cu caldura de toti cei care se bucura de iubire in fiecare zi”, a declarat Antonia.

Videoclipul piesei “Gresesc” a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Khaled Mokhtar, cu care Antonia a mai colaborat pentru “Marabou”.

Echipa cu care Antonia a lucrat pentru acest video este formata din Andra Manea (make-up), Dana Petrina (asistent make-up), Sorin Stratulat (hair), Cristina Craciun (styling).

Sunt incantata, ca de fiecare data, sa lucrez alaturi de o echipa profesionista in care am incredere si care ma ajuta sa am un look fresh de fiecare data in videoclipurile mele si un regizor si DoP creativ cum este Khaled Mokhtar”, a mai spus artista.

See Also

In perioada urmatoare, Antonia urmeaza sa sustina concerte in Romania, dar si in Canada, Germania (Hamburg) si Anglia (Londra). In plus, pregateste piese noi pe care le va lansa in cursul acestui an.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker