Now Reading
EXCLUSIV| Interviu Eurovision 2016 – Dream Walkers :”Cel mai important atu al nostru este reprezentat de unitatea si prietenia din cadrul grupului”

EXCLUSIV| Interviu Eurovision 2016 – Dream Walkers :”Cel mai important atu al nostru este reprezentat de unitatea si prietenia din cadrul grupului”

Voce, charisma, eleganta – asta ii defineste pe cei patru baieti de la Dream Walkers Cristian Prajescu, Teodor Manciulea, Gabriel Cindea si Emilian Mihai Nechifor – care, impreuna cu Cristian Faur, compozitorul piesei “Let it shine“, au acceptat provocarea si au fost alesi semifinalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2016.
Star Gossip Magazine a stat de vorba cu cei patru crai si iata ce am aflat:

Ce sentimente va da faptul ca sunteti finalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2016?

R: Ne bucuram enorm ca am ajuns printre cei 12 semifinalisti ESC, alaturi de nume cunoscute din muzica romaneasca. Pentru noi este un pas important si speram sa ajungem cat mai departe.

Care sunt principalele voastre atuuri?

R: Cred ca cel mai important atu al nostru este reprezentat de unitatea si prietenia din cadrul grupului.

Ce surprize pregatiti pentru finala?

R: Deocamdata ne pregatim pentru semifinala; vrem sa luam totul pas cu pas si sa punem in valoare piesa si mesajul acesteia.

Care este mesajul piesei voastre?

R: Mesajul piesei noastre se refera la lucrurile simple, care aduc fericirea in viata. Noi fiind tineri, vrem sa ne urmam destinul si sa impartasim bucuria noastra publicului, prin muzica.

Ce parere aveti despre ceilalti concurenti?

R: Cum am spus si mai sus, suntem onorati ca experienta EUROVISION ne-a ajutat sa-i intalnim si pe ceilalti concurenti si este un privilegiu pentru noi sa invatam din experienta lor.

See Also

Cum vedeti voi fenomenul Eurovision in sine si care este castigatorul preferat din toti anii?

R: Eurovision-ul a devenit in ultimii ani un fenomen global, amplu si totodata o rampa de lansare pentru concurenti. Piesa “Hold Me Now” interpretata de Johnny Logan in 1987 este preferata noastra! 🙂

Un mesaj adresat sustinatorilor?

R: Le multumim sustinatorilor pentru sprijinul acordat, iar mesajul nostru pentru ei este insusi cel al piesei si ne dorim, cu ajutorul acestuia, sa aducem oamenii in familia Dream Walkers.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker