Now Reading
Carla’s Dreams isi lanseaza pe 7 mai noul album, “NGOC”

Carla’s Dreams isi lanseaza pe 7 mai noul album, “NGOC”

Pe 7 mai la Arenele Romane din Bucuresti (in aer liber), Global Records si BestMusic Live Concerts va invita la lansarea noului album Carla’s Dreams, al doilea din cariera, “NGOC”. Fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile si televiziunile din Romania “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar si piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”.

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua fizica iabilet.ro/retea (Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Perfect Tour, Senia, ZebraPay, Say Shops)

Carla’s Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este “Cum ne noi”, (37 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania Tot ei au compus piesa “Da, mama”, interpretata de Delia care are 31 de milioane de vizualizari. Piesa “Te rog” a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizari. Nonconformistii artisti sustin concerte sold out atat in Romania, cat si in Republica Moldova La inceputul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari.

Biletele earlybird au urmatoarele preturi:
– Categoria A – 150 de lei CU LOC in tribuna (doar 700 de bilete – Sectoarele K si E)
– Categoria B – 99 de lei FARA LOC in fata scenei (doar 500 de bilete)
– Catedgoria C – cu loc pe scaun sau fara loc, in spatele Categoriei B, in Arena

Preturile sunt valabile pana pe 2 aprilie, apoi acestea se scumpesc cu 20%

See Also

Accesul se face incepand cu ora 20:00, ora scrisa pe bilet. O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber !

Un eveniment Global Records si BestMusic Live Concerts

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker