Now Reading
EXCLUSIV! Eurovision 2016| Interviu: Irina Popa – “Imi doresc ca si cei de acasa sa simta aceleasi emotii pe care le simt si eu atunci cand interpretez piesa “

EXCLUSIV! Eurovision 2016| Interviu: Irina Popa – “Imi doresc ca si cei de acasa sa simta aceleasi emotii pe care le simt si eu atunci cand interpretez piesa

Nu putem spune despre Irina Popa ca s-ar incadra intr-un stil comercial abordat, dar cu siguranta muzica ei este universala iar talentul ei o incadreaza drept una dintre cele mai bune voci noi de jazz si funk din Romania.
Frumoasa Irina Popa isi incearca din nou norocul la Selectia Nationala Eurovision 2016, de data aceasta cu piesa “Lasa-ma, eu te las”( varianta in engleza “Letting go” ) si este foarte increzatoare in sansele ei.
Star Gossip Magazine a stat de vorba cu Irina Popa intr-un nou interviu in exclusivitate dedicat semifinalistilor Eurovision 2016!

Ce sentimente iti da faptul ca esti semifinalista Selectiei Nationale Eurovision 2016?

Ma bucura enorm ca piesa mea a fost pe placul juriului si, recunosc, ca ma gandesc des cu emotii la seara in care voi urca pe scena si le voi oferi tot ce am eu mai bun. Asadar, as zice ca sentimentele dominante acum sunt de entuziasm si mandrie ca as putea reprezenta Romania.

– Care sunt principalele tale atuuri?

Cred ca, in primul rand, faptul ca mi-am inceput cariera muzicala inca din copilarie este un atu, pentru ca am acumulat foarte multa experienta. Totodata, mie mi-a placut intotdeauna sa experimentez diverse genuri, de la jazz, la pop, blues sau rock, si astfel mi-am antrenat vocea pentru a ma “juca” usor cu notele muzicale.

– Ce surprize pregatesti pentru finala?

Am multe surprize faine, insa nu pot sa divulg nimic, va invit doar sa imi urmariti show-ul si veti vedea atunci :)

– Care este mesajul piesei tale?

“Lasa-ma, eu te las” ca si varianta in limba engleza “Letting Go” este despre o poveste de dragoste care a ajuns la final si, desi e evident ca trebuie sa renunti sa mai lupti pentru o cauza pierduta, nu este neaparat si usor.
E o piesa sensibila, cu care ma identific. Imi doresc ca si cei de acasa sa simta aceleasi emotii pe care le simt si eu atunci cand o interpretez. Mai mult, ma bucur ca piesa imi scoate in evidenta calitatile vocale.

– Ce parere ai despre ceilalti concurenti?

Ii stimez si ii felicit pentru ca au obtinut aceasta performanta si pentru ceea ce au obtinut pana acum in cariera.

– Cum vezi tu fenomenul Eurovision in sine si care este castigatorul preferat din toti anii?

E un fenomen grandios in care, an de an, am avut sansa sa vad niste show-uri extraordinare. Nu pot sa imi aleg un castigator preferat, toti au avut merite considerabile pentru a castiga, fiecare a adus ceva nou pe scena Eurovision, atat ca sound, cat si ca show artistic, per total.

– Un mesaj adresat sustinatorilor?

Dragii mei prieteni, multumesc pentru cuvintele frumoase si incurajari! Mentionez ca in concurs, piesa o voi canta in limba engleza. Astept cu mare drag voturile voastre si va multumesc pentru sprijinul permanent!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top