Now Reading
Viktor debuteaza astazi cu piesa “Din nou”

Viktor debuteaza astazi cu piesa “Din nou”

Viktor, un artist care se remarca usor in peisajul nostru muzical, tocmai a lansat prima sa piesa, „Din nou”. Cu o experienta impresionanta ca actor, ce include spectacole pe diferite scene de teatru precum Metropolis, Masca si Teatrul National, dar si in diferite reclame Tv si filme, Viktor este pregatit sa-si dedice timpul muzicii. De-a lungul timpului, acesta a si facut parte din diferite trupe Rock, in momentul de fata activand si ca tenor intr-un cor cu repertoriu de opera si folcoric.

Despre noul sau single, artistul declara: „Piesa “Din nou” s-a nascut din dorinta de a fi mai aproape de oameni, din dorinta de a rezona cu majoritatea, de la cei simpli pana la cea mai inalta categorie sociala. Alaturi de cei de la DeMoga am pus pe muzica sentimentele pe care le-am trait , sentimente care, cu siguranta, ne-au incercat pe fiecare dintre noi la un moment dat. Este prima piesa pop din cariera mea si simt ca este stilul care mi se potriveste foarte bine.”

Viktor s-a nascut la Ploiesti, provine dintr-o familie de artisti, cu tatal si sora actori si un alt frate pianist si dirijor. Dupa liceu, acesta a urmat Facultatea de Teatru, iar idolul sau muzical este Freddie Mercury. Pintre alte influete muzicale se numara si: Adam Lambert, Muse, Beyonce si Robbie Williams.

„Din Nou” este o productie Roton Music, iar textul si muzica au fost realizate de Liviu Teodorescu. Piesa se bucura si de un videoclip semnat iRonic Distors.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top