Now Reading
Eurovision 2016|Interviu: Ovidiu Anton – “Moment Of Silence este din suflet, pentru suflete, o chemare la unitate”

Eurovision 2016|Interviu: Ovidiu Anton – “Moment Of Silence este din suflet, pentru suflete, o chemare la unitate”

Daca ar putea fi definit un munte de energie si talent, atunci acesta cu siguranta ar purta numele lui Ovidiu Anton. Bucuresteanul in varsta de 33 ani, a carui zi de nastere o sarbatorim astazi, detine toate calitatile necesare si solicitate unui (semi)finalist Eurovision: voce puternica, o prezenta “strong” pe scena, ani de muzica in portofoliu si multa incredere in sine.
In acest an, Ovidiu Anton se prezinta cu o piesa puternica, ce are un mesaj puternic, “Moment of silence” si isi doreste sa reprezinte Romania la Eurovision 2016 Stockholm.
Star Gossip Magazine a stat de vorba cu rockerul rebel ( caruia pe aceasta cale, ii uram LA MULTI ANI!!) intr-un nou interviu dedicat fenomenului Eurovision Romania.

Ce sentimente iti da faptul ca esti semifinalist al Selectiei Nationale Eurovision 2016?

Treptat, Eurovisionul si-a facut loc in sufletul meu, asa ca ceea ce la inceput era doar o oportunitate de mediatizare , a devenit o mica mare pasiune.
Faptul ca sunt din nou prezent intr-o Selectie Nationala si mai ales cu o compozitie proprie nu poate decat sa ma flateze.
Aceste mici batalii castigate imi dau forta sa merg inainte pe un drum deloc usor, iar mediul Eurovision, compozitori,artisti,fani si muzica de calitate, formeaza un pachet tot mai rar intalinit, asa ca ma bucur cat de mult pot de aceasta interactiune muzicala frumoasa.

Care sunt principalele tale atuuri?

Nu mai sunt la inceput de drum, cant de 25 de ani si a nu imi cunoaste atuurile ar insemna sa va mint.
Eu stiu cine sunt, am experienta,sunt apreciat pentru vocea mea si pentru felul in care interpretez, iar cel mai important este ca fac ceea ce imi place, sunt pe ”strada mea” si asta se simte si prin difuzoare si prin ecran, iar oamenii apreciaza asta indiferent de preferintele muzicale.
Moment Of Silence este din suflet, pentru suflete si pe langa aprecierea juriului de specialitate, atuul meu de anul acesta sunt Fanii Eurovision, un public aparte, oamenii interesati si pasionati de aceasta miscare. Ei sunt foarte dedicati,simt cu adevarat Eurovisionul si anul acesta simt si eu sustinerea lor,ceea ce ma bucura foarte tare.

Ce surprize pregatesti pentru finala

Pregatesc o punere in scena care sa sustina vizual piesa si mesajul ei.
Intr-o selectie nationala poate ca nu trebuie pus accentul atat pe show, pentru ca fiecare artist il face dupa posibilitati, insa din respect pentru public si cu ajutorul organizatorilor, echipa mea isi va da tot interesul ca pachetul sa fie complet.

Care este mesajul piesei tale?

Moment Of Silence este o chemare, o chemare la unitate. Nu trebuie sa uitam ca suntem stapani pe vietile noastre si ca nimeni, absolut nimeni nu are dreptul sa le puna la bataie pentru interese obscure. E o chemare la trezire,la lupta, o lupta a cuvantului, o lupta pentru demnitate si adevar.

– Ce parere ai despre ceilalti concurenti?

Multi dintre noi ne stim de ani buni, pe unii dintre ei doar ce i-am cunoscut, Irina Baiant este o surpriza muzicala deosebita.
In general apreciez toti artistii si compozitorii adevarati, care au ceva de spus prin MUZICA.
Regret insa ca anul acesta nu concureaza bunul meu prieten, Mihai Alexandru.

See Also

Cum vezi tu fenomenul Eurovision in sine si care este castigatorul preferat din toti anii?

Fenomenul Eurovision este o morisca ce se invarte ametitor prin ani, aduna muzica din toate tarile, de toate genurile si o aduce in fata publicului.De la an la an este o surpriza.

Un mesaj adresat sustinatorilor?

Va multumesc pentru incredere si pentru sprijin.
Rolul muzicii este sa uneasca oameni,iar daca Moment Of Silence ne-a adus impreuna, inseamna ca am reusit !

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker