Now Reading
Boier Bibescu, Glance si Stella vorbesc despre iubire in noul single, “Povestea ei”

Boier Bibescu, Glance si Stella vorbesc despre iubire in noul single, “Povestea ei”

Dupa ce a cantat “Pare Usor” alaturi de Sarmalele Reci, Boier Bibescu ramane in aceeasi zona dramatica si lanseaza piesa “Povestea ei”, o colaborare cu Glance si Stella.

Chiar daca ne aflam in luna iubirii, Boier Bibescu ne aminteste prin noua lui piesa ca nu toate lucrurile sunt roz intr-o relatie de iubire, ba mai mult, intalnim situatii in care vina este pasata de la un partener la altul.

De cele mai multe ori, piesele produse de mine au fost inspirate din realitatea mea sau a oamenilor din jurul meu. La fel s-a intamplat si cu “Povestea ei”, piesa pe care am scris-o in doua ore dupa ce am stat la povesti cu un prieten de-al meu despre problemele lui cu iubita. Le-am aratat ideea piesei lui Alex Velea si Rashid, care imediat au scris refrenul. Vocea Stellei s-a potrivit manusa cu refrenul, iar Glance este cel care concluzioneaza povestea piesei. Totul s-a legat foarte bine si repede”, marturiseste Boier Bibescu.

Pentru videoclipul online al cantecului, Boier Bibescu a colaborat cu un regizor din Canada, Yossef Berrouard, pe care l-a descoperit pe Internet.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top