Now Reading
Mihai Traistariu a batut palma cu regizoarea Ioana Gomoi, pentru refacerea videoclipului “Paradisio”

Mihai Traistariu a batut palma cu regizoarea Ioana Gomoi, pentru refacerea videoclipului “Paradisio”

Mihai Traistariu a reusit sa cucereasca inimile publicului roman si de peste hotare, cu vocea lui. Artistul nostru, insa, nu a avut mare noroc, atunci cand a lansat materialul video, pentru piesa “Paradisio”, participanta la semifinala nationala Eurovision. Acesta a recunoscut ca nu a avut o echipa care sa rezoneze cu ideile sale, drept dovada s-a reorientat spre un alt videoclip, refacerea acestuia. De aceasta data, alegerea facuta sta in mainile si talentul Ioanei Gomoi, o tanara regizoare, cu care a batut palma, pentru a lansa o noua imagine, profesionista. Interesant este faptul ca tocmai Ioana a luat initiativa de a filma noi cadre, pentru Traistariu, de a-i crea un concept nou, pe care nimeni sa nu-l poata contesta.
Din pacate, am ramas dezamagita cand am vazut ca talentatul artist, Mihai Traistariu, era ‘pus la colt’, din cauza materialului video, pe care l-a lansat, pentru piesa ‘Paradisio’. Vocea lui este cu mult peste rautatile la adresa unui simplu videoclip, facut de o echipa de neprofesionisti. Acest aspect m-a facut sa iau initiativa de a-l cauta pe Mihai, pentru a-i propune un nou scenariu, filmat de la 0. Am pus mult suflet si profesionalism, in “refacerea” clipului lui, pentru ca, sa nu uitam, orice voce buna merita o imagine impecabila. Inca de la primele discutii, am rezonat cu toate ideile transmise, fapt ce l-a facut pe cantaret sa ma lase sa-i creez materialul perfect, cu care se poate prezenta la Eurovision, si castiga, bineinteles!“, a declarat Ioana Gomoi.
Noul videoclip a lui Mihai Traistariu, in regia Ioanei Gomoi si a lui Mihai Laz pe imagine, a fost filmat in mai multe locatii din Bucuresti, si va fi o adevarata surpriza, pentru toti, dupa cum afirma si cei implicati in acest proiect. Pana la lansarea noii variante “Paradisio”, avem imagini de la filmarile videoclipului.

Ioana Gomoi este o tanara regizoare, care a reusit in scurt timp sa revolutioneze industria muzicala din Romania, fiind considerata “revelatia videoclipurilor muzicale”.

A semnat videoclipuri pentru nume sonore, cum ar fi: Florin Chechisan, Oana Radu, Radu Sirbu (ex. O-zone), Pavel Stratan, Alex Mica, Alessia, F. Charm si lista poate continua.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker