Acum citește
„Minte-ma frumos in Centrul Vechi” se lanseaza in cinematografele din Romania pe 1 aprilie!

„Minte-ma frumos in Centrul Vechi” se lanseaza in cinematografele din Romania pe 1 aprilie!

“Minte-ma frumos in Centrul Vechi”, cea mai tare comedie romaneasca a anului se lanseaza in cinematografe pe 1 aprilie.

Regizat de Iura Luncasu, filmul reuneste nume tinere ale scenei teatrului romanesc: Pavel Ulici, Nicoleta Hancu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron, Diana Roman, dar si nume cunoscute si apreciate din lumea filmului: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea si George Pistereanu. Alaturi de ei apar si vedete tv, precum Viorel Lis, Codin Maticiuc si Virgil Iantu.

O comedie de situatie, cu actori buni, nu are cum sa genereze o poveste neinteresanta. Mi-am dorit mult sa fac genul de povesti care sa fie si pentru public, nu doar pentru noi. Am decis acum multi ani sa fac ceva pentru public, iar astazi vreau sa fac filme pentru public, mie imi place mult comedia. Imi propun sa nu chem degeaba oamenii la cinema, nu vreau ca ei sa plece de acolo dezamagiti. Vreau ca oamenii sa rada si sa uite de probleme.”, spune Iura Luncasu.

Cinci tineri actori pregatesc un spectacol intr-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu si Freddie alcatuiesc un armonios pentagon amoros. Dora si Lucy sunt indragostite de Doru, dar Doru e indragostit de pacanele. Alecu e indragostit de Dora, dar se multumeste cu Lucy. Lucy se multumeste cu oricine. Oricand, oriunde. Cat despre Freddie… e greu de definit pe cine si ce iubeste mai mult.
Si totusi: ce cauta Virgil Iantu si Viorel Lis in toata imbarligatura asta ? O cauta cu lumanarea…

“Minte-ma frumos in Centrul Vechi” este produs de Fundatia Teatrul Contemporan. Producatori: Adrian Lustig si Cristina Dobritoiu. Scenariul este semnat de Adrian lustig, imaginea – Andrei Baltaretu.

Vezi și

Filmat in toamna anului trecut in Bucuresti, “Minte-ma frumos in Centrul Vechi” va fi lansat in cinematografele din intreaga tara pe 1 aprilie.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus