Now Reading
Yanka lanseaza noul single & video „Skip a Little Love“!

Yanka lanseaza noul single & video „Skip a Little Love“!

Artista care este vocea uneia dintre cele mai difuzate piese ale momentului – „My Heart Is Gone“, semnata Vanotek si-a lansat noul single & videoclip „Skip a Little Love“!
Piesa este compusa de Yanka si Mihai Ristea si produsa de Mihai Ristea, mix/ master Bunicu’ Magic.

Si cum altfel ar fi putut talentata artista sa se apropie de cat mai multi oameni decat prin lansarea propriului site, care are si o sectiune speciala de blog? „Am ales sa lansez de Dragobete site-ul in acelasi timp cu – o piesa foarte draga inimii mele, pentru ca mesajul meu legat de iubire este de fapt o provocare pentru fiecare in parte, respectiv: >“, declara Yanka.

Clipul noii piese „Skip a Little Love“ reprezinta chiar expresia provocarii lansate de Yanka. Despre noul videoclip, Yanka marturiseste: „E o regasire. Mereu suntem tentati sa ne dorim sa fim cum sunt ceilalti sau mereu avem senzatia ca ce au altii este mai valoros. Insa adevarata magie incepe din momentul in care te accepti asa cum esti si nu iti mai proiectezi nevoile pe cei dragi din jurul tau, creand astfel niste asteptari nerealiste care nu duc decat la dezamagiri.“

Videoclipul a fost filmat si regizat de Anton San, de styling s-a ocupat Andra Moga.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top