Now Reading
Eurovision 2016| Interviu: Jukebox – “Piesa de la Eurovision este exact raspunsul nostru la reactia publicului nostru din concertele Live”

Eurovision 2016| Interviu: Jukebox – “Piesa de la Eurovision este exact raspunsul nostru la reactia publicului nostru din concertele Live”

Jukebox fac parte dintre acele trupe care, oricat le-ai asculta, parca tot ai mai vrea o data 🙂
Dispunand de un potential foarte mare live, de charisma, energie si nebunie, trupa Jukebox a acceptat si provocarea Eurovision si a intrat in semifinala Selectiei Nationale, care va avea loc pe 4 mai, aspirand la un loc in finala, cu piesa “Come on everybody”.
Star Gossip Magazine a stat de vorba cu “nebunii artisti” din trupa Jukebox intr-un nou interviu dedicat fenomenului Eurovision.

Ce sentimente va da faptul ca sunteti semifinalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2016?

Sunt sentimente amestecate, suntem foarte entuziamati… primeaza, sa fim sinceri, un sentiment de victorie, probabil ca si la ceilalti 12 semifinalisiti. Suntem fericiti ca piesa noastra a ajuns aproape de locul unde voiam sa ajunga, adica la cei care o asteptau, cei care asteptau ceva de la noi, de la Eurovision, suntem fericiti ca am fost pe aceeasi lungime de unda si speram sa fim asa in continuare 🙂

Care sunt principalele voastre atuuri?

Nu avem nici un as in maneca, si ca sa mergem in continuare cu rongleza – what u see is what u get – ce e in gusa si in capusa… cele doua proverbe, indiferent de originea lor, romana sau anglo-saxona – ne definesc. Suntem niste oameni care muncesc, de multi ani, foarte multi ani, sa faca fericiti alti oameni. Cantam Live de 15 ani, avem peste 1400 concerte Live la activ, Alex si Cristina au voci extraordinare, cu timbre speciale si de impact, suntem una dintre cele mai bune trupe Live din Romania, suntem veseli, carismatici, volubili si plini de energie si cumva reusim de fiecare data sa transmitem aceste lucruri si publicului nostru si sa facem mereu spectacol. Am reusit asta cu oamenii pe care i-am intalnit in concertele noastre, si sper sa reusim cu toti cei care ne asculta. Piesa de la Eurovision este exact raspunsul nostru la reactia publicului nostru din concertele Live.

Ce surprize pregatiti pentru finala?

E greu de spus acum, abia am aflat ca suntem in semifinale yeiii 🙂 Avem niste repere totusi, niste idei. Sigur ne dorim sa avem un spectacol care sa dea pe spate publicul international. Sa facem pe scena ceva ce nu s-a mai facut niciodata. O sa lucram impreuna cu echipa TVR si Cat Music, si speram ca rezultatul sa si surprinda, sa si placa, sa fie votat, sa ne si reprezinte, sa ajunga acolo unde trebuie, unde tinteste oricare artist, la public.

– Care este mesajul piesei voastre?

Mesajul principal este unul optimist: Come together, Come on everybody, Let’s have fun, Hai la joc! Haideti sa lasam grijile, sa ne bucuram de ceea ce avem, sa gandim pozitiv, sa ne distram, sa fim buni unii cu altii, sa ne iubim mai mult tara si oamenii frumosi care o alcatuiesc, sa dansam si cand ne-o fi mai rau sa ne fie ca acum! 🙂 A fost o intamplare, o coincidenta ca versurile noastre sa se identifice astfel cu sloganul Eurovision din acest an (Come Together). Genul piesei iese din tipare: rock , folclor si mult umor. A fost o indrazneala din partea noastra sa propunem ceva atat de vesel si curajos, zicem noi, insa piesa ne reprezinta, cantam genul acesta de piese in concertele noastre live de peste 10 ani. Suntem Jukebox, cutia muzicala cu multe genuri de muzica iar cine a fost la concertele noastre stie 😉 Mesajul nostru e putin despre dragoste, putin de “haz de necaz”, putin serios, putin ironic. E un mesaj neaos, vesel, cu energie, cu superstitii, cu idila si prejudecatile derivate :). A, si am strecurat si un mic pamflet legat de folosirea in limbajul curent romanesc a multor cuvinte din limba engleza. Oricum, am fost surprinsi sa descoperim ca publicul isi gaseste propriul mesaj in actul nostru artistic, ne vom lasa surprinsi in continuare!

– Ce parere aveti despre ceilalti concurenti?

Avem doar cuvinte de lauda pentru toti cei care au trimis piese la aceasta competitie. Credem ca la o tara asa iubitoare de arta, de muzica, cu un istoric ce ii include pe Enescu, Porumbescu sau culegatori de folclor, poeti, pictori, sculptori nu mai vorbim de medici, ingineri, conducatori prolifici si multi altii, in multe alte domenii, intr-o tara care este asa o muza pentru multi, e imposibil sa nu se ridice in continuare valori care sa faca o diferenta, sa fie apreciate si sa faca istorie.

See Also

Cum vedeti voi fenomenul Eurovision in sine si care este castigatorul preferat din toti anii?

Simplu. Eurovision is building bridges. Oamenii sunt greu de convins uneori ca au interese comune, indiferent de nationalitate sau culoare. Eurovision e o parghie care aduce impreuna oameni, prin muzica. Muzica ne uneste, iar Eurovision ne arata asta. Castigatorii sunt alesi de fiecare dintre noi, si indiferent care este acela, Eurovision is building bridges :). Castigatorul preferat din toti anii, nu e unul singur, pana la urma au fost si Celine Dion si ABBA insa din ultimii ani ne-a placut foarte mult Loreen cu Euphoria.

– Un mesaj adresat sustinatorilor?

Mesajul este sa isi urmeze inima, sa faca ce simt. Sa se bucure de viata si de cei dragi. Despre asta cantam si noi, si ei, si noi cu ei de multe ori, despre asta este muzica, dupa parerea noastra. Sa iubeasca in continuare muzica, cartea, filmul, pictura, artele si sa vina la concertele noastre 🙂 Va iubim!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker