Now Reading
Juriul si prezentatorii Eurovision Romania sustin recitaluri pe scena Selectiei Nationale

Juriul si prezentatorii Eurovision Romania sustin recitaluri pe scena Selectiei Nationale

Zoli TOTH Project, Cezar Ouatu, Randi si Uddi alaturi de Horia Moculescu vor sustine recitaluri in finala Selectiei Nationale. Dupa ce isi vor incheia vineri seara misiunea in cadrul concursului, patru dintre cei cinci membri ai juriului vor surprinde publicul cu show-uri inedite. In calitatea sa de regizor muzical, Alexandra Cepraga va superviza de la pupitrul de sunet recitalurile colegilor din juriu.

0af1cf815329f827b7ccb2fd7240c456_XL

Pentru seara finalei Eurovision Romania, Zoli TOTH Project lanseaza un nou concept de show, „Cocoon”, o premiera atat pentru fanii Eurovision, cat si pentru publicul larg. „Am pregatit cu migala acest spectacol in care voi fi impreuna cu colegii din Zoli TOTH Project, dar si cu un invitat special. Avem o muzica total noua, plina de energie, cantata la instrumente atipice, coregrafie si efecte speciale gandite tocmai pentru acest moment”, a declarat Zoli Toth, coordonatorul proiectului muzical. Pornind de la noul concept, echipa sa a creat un nou instrument muzical pe care il vom descoperi în spectacolul de la Baia Mare.

In seara finalei, o noua versiune a melodiei „Vagabondul vietii mele” se va lipi de sufletul romanilor, in urma unei interpretari cu totul inedite si, cu siguranta, memorabile: Horia Moculescu, Randi si Uddi, doua generatii intr-un trio surprinzator.
Am acceptat imediat propunerea lui Randi si imi face mare placere sa imi reamintesc un cantec ai carui autori au fost doi dintre cei mai buni prieteni ai mei – Temistocle Popa si Aurel Storin”, a declarat Horia Moculescu.

Cezar Ouatu este al patrulea jurat care a pregatit un recital pentru show-ul din 6 martie. Artistul va interpreta „Rise Like a Phoenix”, hitul care i-a adus Conchitei Wurst marele trofeu Eurovision in 2014 si recunoasterea internationala.

timthumb

See Also

Publicul prezent in Sala Sporturilor de la Baia Mare, dar si telespectatorii TVR vor fredona impreuna cu Vunk melodiile trupei in seara de 4 martie, imediat dupa incheierea semifinalei. Recitalul baietilor va fi urmat de cel al lui Jo, in care artista va include si single-ul „Mesajul meu”.

„Asa, si?”, mai spun Cornel, Jo si Ioana, gazdele Selectiei Nationale, care au de gand sa uimeasca publicul cu un moment artistic absolut surprinzator!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top