Now Reading
TWO – Once in a Lifetime ( videoclip nou )

TWO – Once in a Lifetime ( videoclip nou )

Cei doi baieti de la TWO, Sorin Brotnei si Mihai Gruia lanseaza piesa „Once In A Lifetime”. Cu perspectiva, versuri si un videoclip fresh, noua piesa are sansa de a deveni beat-ul verii, chiar daca este lansata la sfarsitul lunii februarie.Dupa cum spun cei doi, piesa „Once in a Lifetime” a pornit de la un prieten bun de-al nostru D.de Laat, un dj renumit din Olanda, care intr-o zi m-a sunat si mi-a trimis un beat de la care am pornit. Impreuna cu Dorian Oswin am preluat ideea si am compus piesa in studioul nostru, Mango Music”.

Piesa degaja pozitivism in legatura cu viata in general, trupa sustinand c? „Piesa este despre lucrurile pozitive si lucrurile pe care oricare dintre noi ar trebui sa le facem macar o data in <em>viata, sau pe care ni le-am propus sa le facem cel putin macar o data in viata! Si aici este vorba despre orice, indiferent ca este vorba despre iubire sau despre lucruri marunte”.

Videoclipul este filmat in strainatate si are cadre atat din interiorul studioului unde Sorin Brotnei ?i Mihai Gruia au lucrat la piesa, cat si din exterior,in locuri însorite.
Este o piesa pozitiva si astfel am facut si videoclipul, cu imagini cat mai pozitive. La videoclip am lucrat impreuna cu Anthony Icuagu si Andrei Leonte”, au spus baietii de la TWO.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top