Now Reading
Videoclip: Liviu Teodorescu – “Dor de ea”

Videoclip: Liviu Teodorescu – “Dor de ea”

Dupa melodii solo precum „Esti piesa“, „In bratele tale“ sau „Tarziu“ si colaborari ca „Asa e dragostea“ (feat. Andra) sau „Tot ce mi-a ramas“ (feat. Robert Toma si Adda), Liviu Teodorescu lanseaza acum „Dor de ea“, o piesa in stilul lui caracteristic, romantic, nostalgic si visator.
Piesa „Dor de ea“ este compusa si produsa de Liviu Teodorescu, care a avut parte insa si de un mic ajutor: „Spre finalul productiei, am fost ajutat si de Marius Moga, Ionut Vasilache si Robert Toma“.
Videoclipul, in regia lui Trandafilm, este diferit fata de ce a lansat artistul pana acum. „Atat povestea clipului, cat si cea a textului, sunt usor complicate. Piesa este intoarsa pe toate partile si ies la iveala contraste. Strofa spune un lucru, iar refrenul altul. Vorbim despre o fosta iubita care reapare in viata mea, desi eu sunt implicat intr-o alta relatie. Cateodata mai si gresesti si trebuie sa recunosti. Este un clip cu un scenariu mai complex, ca un film de actiune cu urmariri, pistoale, dolari, catuse si doua iubite“, a spus Liviu Teodorescu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker