Now Reading
Andra, Voltaj, Elena Gheorghe canta pe 8 martie la cea de-a cincea editie ProFM Supergirl!

Andra, Voltaj, Elena Gheorghe canta pe 8 martie la cea de-a cincea editie ProFM Supergirl!

Cei mai cool artisti din FM vin la ProFM Supergirl! Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sina, Lidia Buble, Nicole Cherry, Yanka si Mira vor canta pe 8 martie, pentru SUPERfete, in Afi Palace Cotroceni!
Poti sa fii “corigent in dragoste” sau sa crezi ca “iubirea schimba tot”, insa cel mai e importat e “sa le spui si fetelor” sa nu lipseasca de la concertul ProFM Supergirl. Pe 8 martie, fetele destepte isi fac singure cadou, un concert numai pentru ele!
Pentru editia cu numarul cinci, pe langa SUPERartistii care vor urca pe scena, am pregatit si un set-up special! O experienta 360. Punem scena pe mijlocul pationarului si va lasam sa-i vedeti mai bine si sa-i auziti mai clar pe Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sina, Lidia Buble, Yanka, Mira si Nicole Cherry.
Pentru ascultatorii din toata tara, Madalina va face prezenta, live din Afi Palace Cotroceni, pe frecventele ProFM, incepand cu ora 16.00. Ea ne va tine la curent cu tot ce se intampla la fata locului si va primi in studio artistii invitati sa urce pe scena.
Incepand cu ora 19:00, Andrei Gheorghe si Greeg, impreuna cu George Vintila vor da startul celui mai asteptat concert al primaverii. Intrarea este libera!
O sa fie SUPER pentru ca la ProFM SUPERgirl vin toate SUPERfetele!
Un eveniment sustinut de Digi Mobil & All View!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top