Now Reading
Dracula On Ice – in premiera mondiala in Romania

Dracula On Ice – in premiera mondiala in Romania

Teatrul pe gheata din Sankt-Petersburg prezinta premiera mondiala “Dracula on Ice”, pe 6 aprilie la Bucuresti, Sala Palatului si pe 8 aprilie la Cluj-Napoca, Sala Polivalenta. In rolurile principale, medaliatii olimpici la patinaj Tomáš Verner, Surya Bonaly si Phillippe Candeloro. Un spectacol produs de Ice Vision si organizat de Events si SG.
Bazat pe nemuritoarea poveste a lui Bram Stoker, spectacolul “Dracula on Ice” are premiera mondiala in tara de origine a lui Vlad Tepes, cel care a inspirat mitul Contelui Dracula. La sfarsitul secolului al XIX-lea, tanarul avocat Jonathan Harker si logodnica sa Mina fac planuri de casatorie, insa Jonathan trebuie sa-si paraseasca iubita si sa ajunga in Transilvania pentru a se intalni cu un conte ciudat care-si doreste sa achizitioneze o proprietate la Londra ….
Campioni olimpici, patinatori profesionisti, costume si decoratiuni fabuloase, ample instalatii video, vampiri ce zboara deasupra ringului, lumini spectaculoase, sunete si efecte speciale, completate de muzica – toate recreeaza legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula si a sa poveste de dragoste eterna.
Coloana sonora a spectacolului “Dracula on Ice” a fost creata de talentatul compozitor Alexei Galinsky, care are in portofoliu succese precum spectacolele pe gheata Printesa Anastasia, Alice în Tara Minunilor, Spargatorul de Nuci si Lord of Darkness. Alexei este co-semnatar al “Olympia”, muzica special creata pentru Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014.

Biletele se pot achizitiona de aici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top