Now Reading
Record de aplauze la Dance ALL Stars

Record de aplauze la Dance ALL Stars

Editia de anul acesta a Campionatului National de Dans Sportiv, Dance All Stars, a transformat Sala Polivalenta din Bucuresti, intr-o scena deschisa pentru toti iubitorii de dans sportiv, show si miscare.
Rand, pe rand, sute de cupluri au intrat in ringul Campionatului pentru a demonstra ca merita sa ajunga la etapele Europene si Mondiale.
Ocupantii locurilor 1 si 2, din toate categoriile de varsta ale Campionatului National, mai mari de 14 ani, au ajuns direct in etapele Mondiale si Europene.
Alaturi de ei, sambata si duminica, pe scena care a incununat ringul, au urcat si doua dintre cele mai cunoscute si iubite vedete din Romania.

dance all stars sambata (13 of 23)_resize

Sambata, 5 martie, Andreea Balan a prezentat publicului, in premiera, noul sau show, care a adus la un loc peste 60 de costume, 12 stiluri de dans, 6 dansatoare, 4 instrumentisti si 1 invitat nelipsit din show-urile artistei, Petrisor!

dance all stars duminica (11)_resize

See Also

Duminica, 6 martie, Corina, a cantat cot la cot cu fanii urcati pe scena alaturi de ea, si a facut sincroane cu cei mai talentati concurenti.
Trei zile de spectacol, trei zile de excelenta, trei zile care au schimbat pentru totdeauna fata competitiilor de dans sportive din Romania.

Detalii despre rezultatele competitiei, gasiti aici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top