Now Reading
“Teatrul Maria Filotti” Braila se pregateste pentru o noua premiera – “Schimb urgent …trei surori”

“Teatrul Maria Filotti” Braila se pregateste pentru o noua premiera – “Schimb urgent …trei surori”

Actorii Teatrului ”Maria Filotti” repeta intens pentru premiera piesei americane contemporane “Schimb urgent …trei surori “de Nagle Jackson, in regia lui Lucian Sabados si scenografia lui Gheorghe Mosorescu.
Distributia ii include pe indragitii actori braileni: Monica Ivascu , Marcel Turcoianu , Corina Bors, Catalina Nedelea, Emilia Mocanu, Adrian Stefan , Flori Popa, Alexandru Marin si Dan Moldoveanu, alaturi de Lucian Pinzaru, actor al Teatrului ”Fani Tardini” din Galati. Se pregateste si un… „bonus”, momentele surpriza avandu-i ca protagonisti pe compozitorul Cornel Cristei ( pregatire vocals) si coregrafa Liliana Stan ( pregatire fizica si coregrafie) .
Spectacolul “Schimb urgent …trei surori “ propune o poveste de o mare actualitate politico – sociala, un capitol de istorie recenta , o dram? ce se urmareste cu sufletul la gura, avand ca fundal spatiul unui teatru academic rus, inainte si dupa glasnost . Asemanarile cu destinul artelor spectacolului din Romania de dupa revolutia din 1989 sunt frapante si creaza o emotie puternica, atat pe segmentul comic , dar si pe cel de drama.
Acest al XX-lea proiect din Programul de Management al lui Lucian Sabados continua propunerea unor povesti importante, cu rezonanta emotionala si culturala.
Au fost deja stabilite primele doua reprezentatii ale actualei premiere in deplasare, si anume pe 30 martie la Ploiesti si pe 31 martie la Galati, acolo unde teatrul isi asteapta publicul spectator intr-un numar cat mai mare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top