Now Reading
#SELFIE69, o comedie nebuneasca pentru toate generatiile, va avea premiera în cinematografe în luna mai

#SELFIE69, o comedie nebuneasca pentru toate generatiile, va avea premiera în cinematografe în luna mai

Dupa #SELFIE , filmul romanesc regizat de Cristina Iacob, cu cel mai mare succes la Box Office in 2014 (peste 100.000 spectatori), in aceasta vara vine in cinematografe sequelul #SELFIE69. Premiera este anuntata pentru luna mai a acestui an. Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache si Tudor Potra, iar filmarile au avut loc in primavara anului trecut, au durat 33 de zile si s-au desfasurat in peste 43 locatii din Bucuresti si împrejurimi.
#SELFIE 69 a venit firesc, reactiile spectatorilor, numarul lor mare prezent in cinematografe la #SELFIE mi-au dat cea mai puternica motivatie pentru un sequel. Publicul tanar asteapta povesti scrise pentru el, personaje cu care sa relationeze direct, situatii si povesti care le apartin. Dupa premiera in cinematografe, mesajele de la spectatori au inceput sa vina: Cand urmeaza continuarea? Ei bine, asteptarea va lua sfarsit din mai.“ – a declarat Cristina Iacob, regizoarea celor doua filme.
In rolurile principale puteti regasi actorii: Crina Semciuc, Flavia Hojda, Olimpia Melinte, Levent Sali, Vlad Logigan si Alexandru Calin, alaturi de Razvan Vasilescu , Alina Chivulescu si Razvan Fodor. Lista actorilor din prima productie va fi condimentata cu multe alte nume celebre precum: Maia Morgenstern, Antonia, Alex Bogdan, Adela Popescu, Virgil Iantu, Maria Dinulescu, Tolea Ciumac si lista nu se opreste aici.
Dupa povestea plina de peripetii pe care au trait-o la mare, chiar inainte de bacalureat (BAC), cele trei personaje feminine, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda), traiesc intens o noua provocare: un PARIU, pe viata si…dragoste. Cu si mai multe lectii de viata si prietenie, umor si povesti de iubire, #Selfie69 va aduce in cinematografe momente incitante, nume celebre, filmari surprinzatoare si mult comic de situatie si de limbaj.
#SELFIE69, o comedie traznita, este un film produs si distribuit in cinematografe de ZAZU FILM.

#selfie69_making of

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top