Now Reading
Trupa Mandinga si Elena isi continua ascensiunea muzicala pe drumuri separate

Trupa Mandinga si Elena isi continua ascensiunea muzicala pe drumuri separate

Trupa Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o alta solista. Elena Ionescu, vocea trupei timp de zece ani, isi va continua drumul intr-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi in limba engleza si in spaniola, iar muzica se va apropia de stilul Pop si R&B (rhythm and blues) cu influen?e latino.
Este un proiect care va evolua intr-o alta directie decat cea de pana acum. Elena a fost alaturi de noi 10 ani frumosi, in care am crescut impreuna si, cel mai important, ne-am fost alaturi. Nu vorbim despre o despartire, ci despre proiecte noi: proiectul trupei Mandinga si proiectele de viitor ale Elenei Ionescu.”, explica Chupi, unul dintre fondatorii trupei Mandinga.
A fost o colaborare frumoasa, prima mea experienta in lumea muzicala de anvergura din Romania si nu numai. Am invatat foarte multe si sunt convinsa ca aceasta experienta imi va folosi foarte mult in viitorul meu artistic.”, spune Elena Ionescu.

Trupa Mandinga are un show total nou, iar noua solista este Barbara Isasi, o tanara talentata in varsta de 27 de ani care a participat la celebrul show tv ”Vocea Spaniei”.

„Am luat aceasta decizie pentru ca mi s-a oferit oportunitatea de a continua sa fac ceea ce imi place cel mai mult! Sunt fericita si incantata ca ma aflu aici, unde am posibilitatea sa lucrez cu o echipa minunata. De abia astept sa avem primul show, sa simt energia scenei si a publicului”, declara Barbara Isasi.

NOUA FORMULA A TRUPEI MANDINGA: Ciupi la tobe (Ro), Barbara Isasi, voce (Spania), El Nino la percutie (Cuba), Zach la saxofon si la bas (Ro), Tony la trombon (Cuba), Omar la pian (Cuba) si, de asemenea, o noutate in trupa,Valera Busmachiu, din Republica Moldova, la trompeta.

See Also

Show-ul nou este gata. Trupa Mandinga va onora deja mai multe concerte pe final de martie si in luna aprilie, iar lansarea oficiala a noului concept si al noului single vor fi anuntate in perioada imediat urmatoare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top