Now Reading
EMagic au adus in Romania un concert de legenda: Brian May & Kerry Elis

EMagic au adus in Romania un concert de legenda: Brian May & Kerry Elis

Sala Palatului a rasunat luni, 14 martie, de acordurile legendarului chitarist Brian May, care a reusit sa isi pastreze nu doar sufletul tanar, ci sa si imprime in randurile unui public mai tanar piesele de succes ale anilor 70-80, si de vocea spectaculoasa a frumoasei Kerry Elis, interpreta pe Broadway si solista din cadrul acestui proiect special.
Concertul Brian May & Kerry Elis la Bucuresti a fost un moment special, un concert de suflet, l-am putea descrie, la care am fost martori si care a reusit sa ne starneasca atat nostalgia, cat si frumusetea muzicii de odinioara. Live si de mare exceptie au fost interpretate piese ultracunoscute ale trupelor Queen, Beatles, dar si coveruri mult indragite, precum piesele regelui rock Elvis Presley.

BrianMay_foto_AlexBarbulescu-42

Brian May a invatat special pentru aceasta ocazie si cateva cuvinte in limba romana, de la “Buna seara, Bucuresti”, la a multumi publicului pentru prezenta si pentru sustinere. Totodata, artistul a tinut sa aduca si un omagiu verbal celor ce au trecut in nefiinta, dar care sunt inca vii in memoria noastra. Iar solo-ul lui de chitara a uimit pe toti cei prezenti in Sala Palatului.
Momentul pentru “We will rock you” a fost un moment unic, de indemn la unitate si la putere, aclamat de intreg publicul spectator.
Pe scurt, EMagic Romania a reusit ceea ce si-a propus: a creat un moment de legenda!

Brian May va reveni la Bucuresti pe 21 iunie, de acesta data intr-o super – productie marca Queen, alaturi de Adam Lambert la voce. Evenimentul se va desfasura in Piata Constitutiei, biletele fiind disponibile pe www.eventim.ro si in reteaua magazinelor partenere.

See Also

Credit foto: Alex Barbulescu

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top