Now Reading
Videoclip: Elena Gheorghe – “Antidot”

Videoclip: Elena Gheorghe – “Antidot”

La nici doua saptamani, dupa ce a lansat piesa “Cutremur“, in colaborare cu Naguale, Elena Gheorghe a lansat, in cadrul unei transmisiuni live pe pagina sa de Facebook, videoclipul pentru cel mai nou single, intitulat “Antidot”.
Cum lansarea noii piese nu putea veni pur si simplu, Elena a adoptat si o noua imagine de dragul celui mai recent single al sau.
“Antidot” este o piesa de dragoste, plina de emotie si sensibilitate, compusa de Laurentiu Duta, iar regia clipului noului single ii apartine lui Dan Petcan.
Stiti cat am asteptat ziua asta? Azi noapte nu am dormit deloc, pentru ca Dan Petcan, regizorul, a promis ca imi da clipul pe la 4 dimineata si a durat un pic mai mult. Dar eu sunt genul de artist care vrea sa vada! Multumesc echipei mele de la Cat Music, multumesc pentru Lili si Dodo, care se ocupa de imaginea mea si de scenariu si lui Laurentiu Duta, care a facut o piesa extraordinara, de care sunt tare-tare mandra si sper din tot sufletul sa va placa si sa ajunga si la inimile voastre. Eu sunt cea care raspunde mesajelor de pe Facebook, dar nu le pot raspunde tuturor. Astept reactiile voastre, astept sa-mi spuneti daca va place, daca va regasiti in videoclip si in noua mea imagine”, spune Elena.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker