Now Reading
Xonia lanseaza cel mai HOT videoclip! Asculta “Booty Down”!

Xonia lanseaza cel mai HOT videoclip! Asculta “Booty Down”!

Xonia este un artist cameleonic care stie sa isi surprinda publicul cu videoclipuri incitante, coregrafii senzuale sau colaborari inedite cu artisti internationali. Primavara ne-o aduce pe artista cu tot cu noul ei videoclip si o noua coregrafie pentru “Booty Down”.

Dansul este cu siguranta punctul forte al artistei nascute in Australia, insa de data aceasta twerk-ul este la un alt nivel. Soundul de raggeton adaptat perfect pentru publicul din Romania, ne face sa spunem ca “Booty Down” este piesa care te va face sa dansezi in club, acasa sau chiar in fata televizorului.
Compusa si produsa in Romania, “Booty Down” este o piesa de online ale carei versuri au fost scrise chiar de Xonia impreuna cu baietii de la Pink Elephant, cei care s-au ocupat si de productia piesei, adica Nicolae Stan si Radu Baisan.

‘”Booty Down” aduce vara mai aproape, Este o piesa de online care va pregateste pentru single-ul oficial de vara pe care il lansam in luna Mai. Am facut un lyric video colorat cu multa distractie pe care sunt convinsa ca vom putea sa dansam si sa radem impreuna. Abia astept sa cantam “Booty Down” la concertele mele!a declarat Xonia

Videoclipul a fost filmat de catre Anthony Icuagu si ne-o infatiseaza pe artista intr-o ipostaza extrem de colorata, iar contrastul dintre miscarile senzuale de dans si culorile din videoclip, ne duce cu gandul la favele braziliene si la miscarile de dans ale fetelor din America Latina.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top