Now Reading
Rihanna si Sia vin in Romania! Astazi se pun in vanzare biletele!

Rihanna si Sia vin in Romania! Astazi se pun in vanzare biletele!

RIHANNA, printesa pop/rhythm & blues, va concerta in premiera in Romania pe data de 14 august 2016, concert care face parte din The Anti World Tour 2016. Pe 15 august, headliner va fi STEVE AOKI. A pregatit deja momentul cu tortul deja celebru! Pe 17 august 2016, tot sub egida Zutopia Music Festival vine SIA. Vocea puternica, producatorul surpriza, fata ascunsa completeaza lista celor mai puternice nume care vin vara asta in Bucuresti.
Pe langa Rihanna, Steve Aoki si Sia, Radio ZU prezinta o lista impresionanta de artisti care vor sustine live acts in cele 3 zile de show: FALLULAH, SELAH SUE si OH LAND.

Azi se confirma prezenta Rihannei in Romania, pe 14 august, locatia Piata Constitu?iei. Este ocazia de a pune in practica o idee pe care o avem de ceva vreme, ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL. De aceea vorbim despre Steve Aoki, unul dintre cei mai mari DJ-i ai planetei, iar pe 17 august despre concertul SIA. Exista o zi de pauza: 14 Rihanna, in cadrul turneului mondial, pe 15 Steve Aoki si pe 17 SIA, toti in Piata Constitutiei. Festivalul este unul al bucuriei, al tuturor geurilor muzicale, nu vorbim doar despre un stil sau o nisa muzicala. Steve Aoki si SIA sunt doar primii doi, dar lista se va completa in perioada urmatoare. Si in Romania avem o multime de artisti care pot sa stea pe afisul unui astfel de festival., a declarat Mihai Morar.

Astazi, la ora 16.00, pe eventim.ro, se vor pune in vanzare biletele pentru acest mega eveniment. “Anul trecut la Robbie Williams s-au terminat biletele la pret promotional in cateva minute, iar in doua ore aveam peste 40.000 de bilete vandute. Vor fi trei tipuri de bilete: Standing, Golden Circle si Diamond Circle! Ca o noutate, in afara de biletele pe zile, vom avea si un abonament disponibil pe fiecare categorie, la un pret foarte bun. Probabil vor fi prima optiune a cumparatorilor. La Normal Circle avem un pret promotional. Pentru ziua cu Rihanna vom mai avea o categorie de bilete la pret promotional. Acestea vor fi disponibile in numar limitat si probabil vor fi primele care se vor epuiza”, a declarat Denise Ardelean, reprezentanta East European Production.

Preturile biletelor pentru concertul Rihanna de la Bucuresti!

Early Bird 1: 151,2 RON

Early Bird 2: 172,8 RON

Acces General: 194,4 RON

Golden Circle: 464,4 RON

Diamond Circle: 572,4 RON

Tribune VIP: 648 RON

Vor exista de asemenea si abonamente de trei zile, atat pentru concertul Rihanna, cat si pentru concertele din cadrul Zutopia Music Festival:

See Also

Early Bird 1: 210,6 RON

Acces General: 270 RON

Golden Circle: 518,4 RON

Diamond Circle: 702 RON

Tribune VIP: 712,8 RON

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top