Now Reading
Alex Parker este noul AS din maneca lui Marius Moga

Alex Parker este noul AS din maneca lui Marius Moga

Alex Parker este cel mai tanar, fresh si inovativ producator al momentului si ne ofera, inca de la single-ul de debut, “Tropical Sun”, un sound electro ce rupe tiparele genului si care il transforma intr-un adevarat “as in maneca” lui Marius Moga!

“‘Tropical Sun’ este o piesa de vara, plina de energie, compusa de Alex Parker cu mine in studiourile DeMoga Music, inca din iunie anul trecut. Am lucrat 1 an sa o perfectionam, am facut 10 variante de mix, master, pana ne-a placut atat de tare incat sa o ascultam pe repeat, ceea ce sper sa faceti si voi. 🙂 Cred foarte mult in “Tropical Sun” si in talentul lui Alex Parker!spune Marius Moga

Piesa este compusa inca de anul trecut de Parker si Marius Moga, in studiourile DeMoga Music, iar videoclipul este regizat de Iulian Moga.

“Tropical Sun”, o productie marca Roton Music, este o piesa ce imbina mai multe stiluri muzicale care efectiv te ridica de pe scaun si posibilul hit al verii lui 2016!

Videoclipul este menit sa arate puterea muzicii bune, capabila sa ne transforme in oameni care nu se tem sa isi elibereze trupul si sa danseze pana la ultima suflare.

See Also

Puterea muzicii lui Parker se datoreaza anilor in care a experimentat diferite cai de a obtine cel mai bun sound. Chiar daca acesta este primul lui single, “Tropical Sun” este rodul muncii artistului care creeaza muzica de la o varsta frageda, jongland cu sunetele ca un magician.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker