Now Reading
Ovidiu Anton sustine un turneu de promovare in Europa

Ovidiu Anton sustine un turneu de promovare in Europa

Melodia Moment Of Silence cu care Ovidiu Anton ne reprezinta la Eurovision 2016 va putea fi ascultata live pe scenele de la Londra, Amsterdam si Bruxelles in aceasta primavara. Inaintea finalei din mai de la Stockholm, reprezentantul Romaniei la concursul cantecului european din acest an va participa la cateva evenimente destinate promovarii melodiilor si artistilor care vor concura la Eurovision 2016.

Abia astept intalnirea cu fanii Eurovision din strainatate. Mesajul piesei Moment of Silence este mai actual decât oricand – puterea oamenilor sta in solidaritate, î=in capacitatea de a infrunta uniti greutatile – iar concertele sunt un bun prilej de a duce acest gand in inima publicului din Europa”, a declarat Ovidiu Anton, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2016.

Primul eveniment, Eurovision In Concert, va avea loc la Amsterdam, pe 9 aprilie. 18 dintre artistii finalisti si-au confirmat pana in acest moment participarea la concertul de la Amsterdam. Ovidiu Anton este de asemenea incantat sa faca melodia lui cunoscuta publicului european si va fi prezent la Eurovision In Concert, unde va interpreta live Moment of Silence.

London Eurovision Party este al doilea concert de promovare a finalistilor Eurovision la care Ovidiu Anton va participa in 17 aprilie. Desfasurat la Café de Paris in Londra, un glamuros si exclusivist club londonez din West End, London Eurovision Party ajunge anul acesta la editia cu numarul 9, fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente de catre fanii Eurovision. Pe langa momentele concurentilor Eurovision, organizatorii anunta si invitati speciali la evenimentul de la Londra.

See Also

Si tot in urmatoarea perioada, Ovidiu Anton va duce Moment Of Silence la Primavara romaneasca, de la Bruxelles, un eveniment al comunitatii romanesti din capitala belgiana. Datele urmeaz? sa fie confirmate ulterior.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker