Now Reading
Pitt Lefer a lansat “Himera”

Pitt Lefer a lansat “Himera”

Yamala”, „Loving You” sau „No Lies” sunt cateva din piesele lansate de Pitt Leffer, piese care inca se mai aud in tari precum Mexic, Germania, India, Bulgaria, Republica Dominicana, Emiratele Arabe, Serbia.

In ultima perioada ma gasesc tot mai mult in studio, entuziast si nerabdator sa arat ce am pregatit. De ce Himera si de ce altceva decat am obisnuit publicul? Nu ma gandesc decat sa creez piese frumoase, bune, cu substanta, piese care sunt parte din mine , piese care sa ma reprezinte 100%. Cine este Himera? Oh, de fapt intrebarea mai degraba ar fi : Ai fost indragostit de o Himera?!? ? Cuvintele sunt sarace pentru a descrie sentimentele insa totul este desprins ca dintr-o poveste, parca esti intr-o aventura unde totul se intampla fie rapid fie prea incet iar totul pare dual. Acum te ridica acum pare ca te doboara, si totusi nu te poti distanta de o astfel de iubire, de un astfel de sentiment. Esti atras si prins parca intr-o vraja , timpul nu il mai percepi ca odinioara si din acel moment totul se schimba, vezi totul altfel.
Sunt un norocos sa am partenera in videoclipul meu pe Anastasia Fotachi in rolul Himerei si nu doar pentru ca este Miss Bikini Moldova 2015, sau Miss International …. am observat la ea mult mai mult decat frumusetea exterioara, de aceea am si ales-o pentru acest rol.
Echipa C&O Production este cea care a realizat videoclipul iar Vadim Nicoren, unul din cei mai iubiti designeri vestimentari din Republica Moldova, ne-a recomanda-o pe Anastasia in momentul in care parea ca nu gasim persoana potrivita pentru rolul Himerei .
Am vizitat Republica Moldova pentru prima data cu aceasta ocazie, loc de care m-am atasat imediat de cum am intrat in tara. Abia astept sa revin si veti intelege de ce spun acest lucru. Aici, am filmat timp de 2 zile, de dimineata pana seara in 2 locatii superbe .
In prima zi am filmat la Hincesti aproape de Chisinau, la conacul lui Manuc. Am filmat in tunelul ce leaga Casa Vanatoreasca de Conac dar si intr-una din camerele din interiorul Conacului.
A doua zi am filmat la Tipova, la cascada mica, aproape de Manastirea rupestra Tipova un loc de poveste situat pe malul drept al Nistrului. Nu am apucat sa vizitam totul insa mi-ar placea sa revin doar pentru acest lucru.
, a declarat Pitt Lefer

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker