Now Reading
Puya lanseaza prima piesa din XsessionMusicVlog – “Pasiune

Puya lanseaza prima piesa din XsessionMusicVlog – “Pasiune

Puya lanseaza alaturi de Elena Ionescu si Vescan piesa “Pasiune”. Single-ul este primul din proiectul XsessionMusicVlog, o sesiune de inregistrari ce se va derula saptamanal pe parcursul anului 2016.

Versuri sincere, directe, rupte din realitate, prima piesa din XsessionMusicVlog se numeste “Pasiune” si apartine lui Puya, alaturi de Elena Ionescu si Vescan. Subiectul este unul sensibil atat pentru artisti cat si pentru cei care lupta pentru visul lor, oricare ar fi acesta. Pasiunea este ceea ce te alimenteaza si te poate urca pe culmile succesului, insa te si coboara de nenumarate ori pe drum, sau cum spune Puya: “Daca vrei sa faci istorie, sa stii ca-i plin de gropi drumul pan’ la glorie!”.

Versurile “Pasiunii” reprezinta o realitate in care se regasesc o multime de artisti. Este o realitate dura, dar chiar si asa … poate ca secretul este la indemana oricui: “Tre sa te rupi total, sa te lasi dus de val…”.

Elena Ionescu aduce in prim plan una dintre intrebarile care se repeta obsesiv in mintea unui artist “Te-ntrebi cum altii reuseau, cand tu munceai si ei dormeau…” .

See Also

Xsession MusicVlog este un proiect ce vine din studiourile Scandalos Music, majoritatea pieselor fiind realizate alaturi de compozitorul si producatorul Mahia Beldo. In pima luna de Xsession se vor lansa 4 piese noi cu Puya, Vescan, Anastasia si invitatii speciali Florin Ristei si Elena Ionescu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • RE:Puya lanseaza prima piesa din XsessionMusicVlog – “Pasiune | Star Gossip Magazine ??? ????? ?????? ??????????? ?????????????? ?????? ??????? ???????? ?????? ???????? ? ??????? ???????? ? ???????????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top