Now Reading
S-a lansat “Insomnie”, noul single semnat Nicoleta Oancea si Matteo!

S-a lansat “Insomnie”, noul single semnat Nicoleta Oancea si Matteo!

Inceputul de primavara ii surprinde pe Nicoleta Oancea si Matteo lansand cel mai nou single “Insomnie” care aparent are un mesaj trist, dar beat-ul este energic si dinamic.

Piesa exprima regretele unei relatii esuate pe care doi fosti indragostiti nu o pot uita, dar si sacrificiile pe care ar fi dispusi sa le faca cei doi pentru a fi din nou unul in viata celuilalt. Insomnia este cea care ii face pe protagonistii povestii de dragoste sa rememoreze momentele frumoase din trecut.

Nicoleta Oancea este o artista foarte talentata cu multa experienta pe piata muzicala care a avut numeroase colaborari cu artisti ca Smiley, Connect-R sau Tibi Scobiola.

Am lucrat cu foarte mult drag la aceasta piesa si am pus mult suflet. A iesit exact cum mi-am dorit si imi doresc sa dansam impreuna toata vara pe ritmurile piesei “Insomnie””, a declarat Nicoleta.

See Also

Matteo spune cama bucur de aceasta colaborare cu Nicoleta pe care o stiu de mult timp si mai stiu ca este si foarte talentata. Este o piesa care te pune in miscare si are un vibe care iti da o energie aparte“.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top