Now Reading
Carmen si Doddy lanseaza “Balada”

Carmen si Doddy lanseaza “Balada”

Carmen a lansat astazi cel mai nou videoclip al ei. Piesa “O balada” este un featuring cu Doddy si are toate ingredientele necesare unui hit.
Clipul pentru “O balada” este regizat de Bogdan Daragiu, iar single-ul este o productie Sprint Music. Artista este total schimbata in noul sau videoclip, are o imagine fresh si este aproape de nerecunoscut.
Artista a fost incantata de colaborarea cu Doddy, despre care are numai cuvinte de lauda. “M-am inteles foarte bine cu Doddy, suntem pe aceeasi lungime de unda. Mi-a placut foarte mult la filmari, am imbinat utilul cu placutul si ne-am distrat pe cinste. Imi doream de mult timp o colaborare cu regizorul Bogdan Daragiu, iar rezultatul final ma bucura foarte tare. Stiam ca o sa fie totul OK datorita echipei de profesionisti cu care am lucrat. «O balada» mi-a placut din prima, de cand am ascultat-o. Piesa este compusa de Doddy, Shift si Santa si produsa la Midiots. Inainte de videoclip, am lucrat la partea de coregrafie cu Freek si Fofo si sunt foarte incantata de rezultat!”, a mai completat Carmen.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker