Now Reading
EXCLUSIV! Interviu Keremcem ( Ates din “Bahar. Viata furata”) – “Cea mai importanta lectie de viata pe care mi-a oferit-o rolul din “Bahar”:Pretuieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!”

EXCLUSIV! Interviu Keremcem ( Ates din “Bahar. Viata furata”) – “Cea mai importanta lectie de viata pe care mi-a oferit-o rolul din “Bahar”:Pretuieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!”

Bahar viata furata” ( in traducere originala O Hayat Benim), difuzat de postul TV Kanal D este, in prezent, unul dintre cele mai iubite seriale din Romania si la nivel european.
Carismatic, talentat si ambitios, actorul si cantaretul originar din Turcia, Keremcem, da viata personajului principal al acestui serial, Ates, in jurul caruia “graviteaza” destinele tuturor celorlalte personaje.
Nu puteam rata ocazia de a sta de vorba cu Keremcem si “minunea” s-a intamplat :)
Astfel ca Star Gossip Magazine va prezinta un nou interviu IN EXCLUSIVITATE pentru Romania.

Hello, Keremcem, bine ai venit in cadrul revistei noastre, “Star Gossip Magazine”! Inainte de toate, spune-ne ce inseamna succesul pentru tine?

Buna tuturor! Cred ca succesul este o calatorie, nu un scop, o destinatie. Este mult mai important ceea ce faci si ce oferi celor care au asteptari de la tine, cand mergi pe acest drum, decat punctul unde ajungi.

Cum ai descrie experienta de a juca in “Bahar- viata furata”? Cat de greu este sa joci rolul lui Ates si care a fost cea mai frumoasa experienta la filmari?

“Bahar, viata furata” a fost o ocazie excelenta pentru mine sa ma testez, inca o data, ca actor. Rolul Ates este unul de anduranta si profunzime, care a presupus sa imi evaluez toate trecerile prin starile de barbat care iubeste, realizat profesional prin munca onesta, care si-a pretuit familia pe care vrea sa o razbune. Ates este un este un barbat tanar al zilelor noastre, prin urmare nu am avut dificultati in a ma identifica cu el.

media_145501167051225500

Ce au in comun si prin ce se deosebesc Ates si Keremcem?

Eu si Ates nu suntem foarte diferiti. Ates este motivat, munceste mult, te poti baza pe el, are actiuni clare si determinate. Este statornic in dragoste si ar face orice pentru femeia pe care o iubeste. As putea sa ma incadrez foarte bine intre aceste coordonate.

Care a fost cea mai dificila scena pe care a trebuit sa o filmezi?

Am avut de filmat o scena banala, in care trebuia sa ajung impreuna cu Bahar, cu masina, la poarta familiei lui Nuran si Ilyas. Insa momentul in care s-a dat “motor” la filmare m-a prins cu o cafea in mana, chiar in masina. Nu am mai apucat sa o dau unui coleg, pe geam, si mi s-a varsat, asa fierbinte cum era, peste mana. Am avut o durere ingrozitoare din cauza arsurii care era si foarte vizibila…Timp de o saptamana, am folosit un plasture ca sa ascund pata rosie de pe mana stanga.

Poti spune ca acest rol ti-a oferit cateva lectii de viata?

Cea mai importanta lectie de viata pe care mi-a oferit-o rolul din “Bahar”: Oricand poti pierde foarte usor ceea ce ai. Pretuieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!

Cand ai descoperit ca ai talent pentru muzica si care dintre piesele tale iti este cea mai draga?

Am facut un hobby pentru chitara in perioada liceului, cand cantam la petrecerile colegilor mei. Ei au fost primii mei spectatori. Apoi am descoperit ca un baiat care stie sa cante la chitara are succes la fete…Motivat fiind sa cuceresc o fata care imi placea mult, am inceput sa exersez din ce in ce mai mult. La un moment dat, fata respectiva nici nu a mai contat, in sensul ca nu mai era de interes pentru mine, pentru ca mi-am dat seama ca, de fapt, chitara imi place mai mult decat sa alerg dupa ea. Atunci am luat si lectii de canto si am inceput sa ma perfectionez. Nu as putea sa fac o alegere intre piesele mele, toate imi sunt dragi.

Daca ai face un film despre viata ta de zi cu zi, cum s-ar numi acesta?

“Keremcem. Viata cantata”! Hahaha!

Cum este Keremcen in viata reala? Ce iti place sa faci?

Muzica este o constanta in viata mea. Chiar si atunci cand nu repet, nu inregistrez sau nu am concerte, ma relaxez reproducand acorduri noi, la chitara. Ascult muzica noua, piese ale unor artisti care nu sunt neaparat foarte cunoscuti. Ma intereseaza trendurile muzicale si ce se intampla in aceasta industrie. De trei ori pe saptamana merg la sala, fac sport.

keremcem-ezgi-asaroglu-love-poster

Cum ai descrie relatia cu partenera ta de film, Ezgi Asaroglu?

Comunicam perfect. Am ajuns in acel stadiu in care fiecare dintre noi stie ce gandeste celalalt inainte de a vorbi. Eu asta numesc comuniune.

La ce nivel a ajuns industria turceasca de film din zilele noastre? Sunt diferente intre actorii turci si cei de la Hollywood?

Serialele turcesti au ajuns pe piata latino-americana, “pamantul natal” al telenovelelor, iar acest lucru spune totul despre nivelul la care se produc filme si seriale in Turcia. In afara de salarii si de star-sistemul care valideaza aceste salarii, nu exista nicio diferenta dintre actorii de la Hollywood si cei din Turcia.

Pentru ce lucruri pe care le-ai primit de la viata te consideri binecuvantat?

Am exact viata pe care mi-am dorit-o si acesta este un motiv suficient pentru a ma considera fericit si binecuvantat.

Un mesaj pentru fanii tai din Romania!

Multumesc pentru ca ma urmariti! Multumesc fanilor mei, multumesc Kanal D!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top