Now Reading
Vescan si Florin Ristei lanseaza “Las-o…” – a doua piesa din XsessionMusicVlog

Vescan si Florin Ristei lanseaza “Las-o…” – a doua piesa din XsessionMusicVlog

“Las-o…” – Vescan feat. Florin Ristei este cel de-al doilea single din proiectul XsessionMUSICVLOG, o sesiune de inregistrari ce se deruleaza saptamanal in studioul Scandalos Music pe parcursul anului 2016, cu lansari in fiecare joi, la ora 20.00.

“Las-o…” este compusa de Mahia Beldo, iar versurile scrise de Vescan sunt de fapt o conversatie cruda intre doi prieteni ce se cunosc de-o viata.

Vescan: “Cu riscul de a ma repeta, vreau sa cred ca facem muzica dupa suflet, nu dupa moda. Avem prea multe piese bune si tot proiectul Xsession vine ca o mare provocare pentru toata echipa noastra. “Las-o…” este o piesa inspirata din realitate, din povestea unui prieten pe care-l cunosc de cand ma stiu. Sunt sigur ca mai sunt si altii care traiesc momentele astea, momente in care nesimtirea depaseste limitele… Florin Ristei este dupa parerea mea in topul talentelor adevarate din Romania, un artist complet, iar experienta sa de atatia ani in muzica isi spune cuvantul asupra interpretarii lui. Cred ca este cel mai potrivit pentru aceasta piesa.”

Florin Ristei: “Intotdeauna am fost fan muzica buna, indiferent de stil. Pentru unii poate parea ciudata colaborarea asta, altii s-ar putea intreba de ce n-am scos piesa cu FreeStay. Tot ce stiu este ca Vescan m-a intrebat daca vreau sa cant refrenul piesei lui. A dat play, mi-a placut instant, am tras vocea cum am stiut eu mai bine, si de-aici incolo va las pe voi sa spuneti ce a iesit. Ma bucur atunci cand, dintr-o fuziune de 2 stiluri diferite iese un produs de care pot fi mandru. “Las-o…” este o piesa in care cred, care imi place, care are o poveste si in care ma regasesc … din cand in cand :)”

See Also


Vescan feat. Florin Ristei – Las-o….. de musichot

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top