Now Reading
Maroon 5 canta in iunie la Bucuresti

Maroon 5 canta in iunie la Bucuresti

Renumita formatie Maroon 5 va sustine, in premiera, un concert in Romania, in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 5 iunie 2016, au anuntat organizatorii, Marcel Avram, East European Production, D&D East Entertainment.

Maroon 5, formata din Adam Levine, Jesse Carmichael, James Valentine, Mickey Madden si Ryan Dusick, a luat fiinta in 2001. Dupa anul 2005, dupa ce trupa a primit premiul pentru “Cel mai bun artist nou” în cadrul premiilor Grammy, baietii au avut 5 turnee mondiale pentru promovarea primului lor album.

Piesa “Moves Like Jagger” a celor de la Maroon 5 a devenit unul dintre cele mai bine vandute single-uri din toate timpurile, cu vanzari de peste 8,5 milioane de exemplare in intreaga lume. Single-ul de debut al albumului “V”, “Maps”, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup in TOP 40 in 18 ani si a intrat in Top 100 in peste 18 tari.

De-a lungul celor 15 ani de activitate, trupa Maroon 5 a vandut peste 20 de milioane de albume si 70 de milioane de single-uri in intreaga lume. Turneele lor au inclus marile orase ale lumii, concertul din 5 iunie de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, “V”.

See Also

Biletele pentru primul concert Maroon 5 din Romania, programat pentru 5 iunie 2016 in Piata Constitutiei din Bucuresti, pot fi achizitionate din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker