Now Reading
Maroon 5 canta in iunie la Bucuresti

Maroon 5 canta in iunie la Bucuresti

Renumita formatie Maroon 5 va sustine, in premiera, un concert in Romania, in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 5 iunie 2016, au anuntat organizatorii, Marcel Avram, East European Production, D&D East Entertainment.

Maroon 5, formata din Adam Levine, Jesse Carmichael, James Valentine, Mickey Madden si Ryan Dusick, a luat fiinta in 2001. Dupa anul 2005, dupa ce trupa a primit premiul pentru “Cel mai bun artist nou” în cadrul premiilor Grammy, baietii au avut 5 turnee mondiale pentru promovarea primului lor album.

Piesa “Moves Like Jagger” a celor de la Maroon 5 a devenit unul dintre cele mai bine vandute single-uri din toate timpurile, cu vanzari de peste 8,5 milioane de exemplare in intreaga lume. Single-ul de debut al albumului “V”, “Maps”, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup in TOP 40 in 18 ani si a intrat in Top 100 in peste 18 tari.

De-a lungul celor 15 ani de activitate, trupa Maroon 5 a vandut peste 20 de milioane de albume si 70 de milioane de single-uri in intreaga lume. Turneele lor au inclus marile orase ale lumii, concertul din 5 iunie de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, “V”.

See Also

Biletele pentru primul concert Maroon 5 din Romania, programat pentru 5 iunie 2016 in Piata Constitutiei din Bucuresti, pot fi achizitionate din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top