Now Reading
Nopti si zile alaturi de Alexandra Ungureanu!

Nopti si zile alaturi de Alexandra Ungureanu!

“Nopti si Zile“ este cel mai fresh single solo al Alexandrei Ungureanu, artista a carei cariera muzicala fulminanta nu inceteaza sa uimeasca!

Dupa ce in urma cu cateva saptamani Alexandra lansa pe piata muzicala un nou proiect video inedit – „413 Sessions“, care completa succesul videoclipurilor din seria „Music in pROgress“, Alexandra surprinde cu o piesa intensa, care starneste fiori de emotie, scrisa si compusa de David Deejay.

Alexandra isi dorea sa colaboreze demult cu David Deejay, mai ales ca una dintre piesele pe care le-a scris si le-a compus acesta – „Deja Vu“ interpretata de AMI feat. Grasu XXL-, este una dintre piesele ei favorite, pe care a si ales-o pentru un cover in cadrul proiectului ei de suflet, „Music in pROgress“. Atunci cand David Deejay a sunat-o pentru a-i propune o colaborare, artista nu a stat pe ganduri si a spus da provocarii. „Am fost extrem de incantata de propunerea lui David Deejay. Mai mult, in momentul in care am ascultat piesa, am stiut ca este aceea pe care am asteptat-o si ca se muleaza perfect pe timbrul meu, fiind dramatica si simt ca va starni valuri de emotii“, declara Alexandra.

Videoclipul noului single „Nopti si Zile“ are o poveste absolut aparte! Filmat in cadrele exotice din micul oras Malibu, Los Angeles, SUA, „Nopti si Zile“ este un clip de stare, cu accente flirty, si care nareaza o poveste cu care putem rezona oricare dintre noi.

See Also

Filmarile au fost marcate de doua etape diferite. Pe timpul zilei, acestea s-au desfasurat pe ruta Pacific Coast Highway, celebra autostrada cu panorame incredibile care strajuieste coasta pacifica a statului California, SUA, dar si pe nesfarsitele fasii de plaja. Pentru videoclipul noului ei single „Nopti si Zile“, Alexandra a avut alaturi de ea o echipa creativa si fresh – Monica Barladeanu a fost creative producer, iar ideea scenariului videoclipului ii apartine

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top