Now Reading
Adina Butar, colaborare internationala cu Novaspace, pentru videoclipul “Stuck in the shadow”

Adina Butar, colaborare internationala cu Novaspace, pentru videoclipul “Stuck in the shadow”

Ne-am obisnuit ca artistii romani sa obtina succesul mai mult pe plan international decat pe meleaguri autohtone. Asa se face ca si Adina Butar, o tanara originara din Deva, sa-si vada visul de “artist international” indeplinit in toata lumea. Frumoasa artista a reusit, in doar cativa ani, sa concerteze doar in Europa, SUA, Asia si Australia, numele ei fiind pe buzele tuturor fanilor de muzica dance-trance, stil cu care a pornit la drum inca de la o varsta frageda.
In 2012, a inceput colaborarea si cu Dj-ul numarul 1 al Americii, Markus Schulz, pentru a-i fi vocal in mai toate piesele compuse de acesta.
In prezent, talentata artista a colaborat cu dj-ul australian Novaspace, pentru videoclipul piesei “Stuck in the shadow”. Cei doi fac parte din familia Coldharbour Recordings, iar acesta este doar inceputul unei frumoase relatii profesionale, urmand si alte hit-uri pe piata internationala.
Novaspace este un tanar Dj ce a colaborat/produs piese si remixuri pentru Headhunterz, Rize, Essi, Cascada, Dyce, Marie Louise, Ashley Lawson, Melissa Fuller, Ellie, Emma, Jenna C, Djoir Jordan, Lucci, Minx, C&C, Sammy Taylor, Elle Vee, ESC Project.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker