Now Reading
Otilia lanseaza o noua piesa in acelasi stil care i-a adus recunoastere internationala

Otilia lanseaza o noua piesa in acelasi stil care i-a adus recunoastere internationala

Otilia lanseaza o bijuterie de piesa, Diamante si un videoclip pe masura, in acelasi ritm dance latino care i-a adus recunoasterea internationala si reprezinta trademark-ul ei pe scena muzicala.

Otilia Bruma a atins culmile succesului in Romania si peste hotare cu piesa Bilionera, piesa care a ocupat topul clasamentelor muzicale din Romania, Turcia (9 saptamani la rand), Grecia, Bulgaria, Cipru dar si alte tari. Acest debut de succes a adus-o alaturi de Inna si Alexandra Stan in lista celor mai cunoscute si populare cantarete din Romania pe plan international.

Artista de 23 de ani originara din Suceava, care cocheteaza cu muzica din copilarie, are o energie aparte pe care o transmite fanilor prin piese dansante pe tonuri de raggaeton si latino, “Diamante” aliniindu-se cu usurinta in serie.

Diamante este o creatie speciala care a reunit o echipa notorie: muzica si versurile au fost compuse de Deepside Deejays, Pink Elephants si Damsa Dragos Alexandru, iar aranjamentul muzical asigurat de Pal Claudiu Ramon. Piesa a fost produsa de Metropolitan Records Studio, iar regia videoclipului a fost semnata de Alex Ceausu.

See Also

Legat de piesa, Otilia a declarat “ prezinta un mesaj de dragoste adresata tuturor celor care se iubesc sau au iubit. Versurile se refera la puritatea iubirii care este asimilata cu cea a diamantului”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top