Now Reading
Amelia Brightman, sora celebrei Sarah Brightman si Narcis Ianau vor canta alaturi de Gregorian la Bucuresti

Amelia Brightman, sora celebrei Sarah Brightman si Narcis Ianau vor canta alaturi de Gregorian la Bucuresti

Amelia Brightman, sora mai tanara a celebrei soprane de classical crossover, Sarah Brightman, soseste la Bucuresti cu prilejul concertului Gregorian, proiect din care artista face parte, eveniment deja anuntat pe data de 16 mai, la Sala Palatului, cu incepere de la ora 20.00 si organizat de German Quality Entertainment.

Alaturi de Amelia va mai urca pe scena si Narcis Iustin Ianau, finalistul primului sezon al show-ului “Romanii au talent”, acesta fiind primul concert GREGORIAN din Romania si ultimul, totodata, pentru o lunga perioada de timp. Frank Peterson, fondatorul proiectului, a decis ca acest proiect sa ia o pauza pe termen nelimitat, sperand sa revina cu ceva si mai entertaining peste ceva ani.

Portile la concertul GREGORIAN se vor deschide de la ora 19.00!

La inceput, Gregorian a fost mai mult un grup de orientare pop, ce a luat fiinta “din vena” proiectului new age, ambient-downtempo – Enigma. Sub acest concept au inregistrat albumul Sadisfaction cu voci aduse de la The Sisters of Oz: Susana Espelleta (sotia lui Frank Peterson de la acea data) si Birgit Freud. Oricum, a fost singurul album in acest stil, ce dupa ani a condus la ceea ce multi dintre noi cunoastem: albumele Masters of Chant. In 1998, Peterson si echipa lui formata din Jan-Eric Kohrs, Michael Soltau and Carsten Heusmann au reinventat proiectul, de data aceasta hotarandu-se sa pasesca pe zona cantecelor in stil gregorian. Selectia cantecelor era foarte stricta. Pentru fiecare album piesele au fost atent selectionate, aceasta pe langa melodiile compuse de Jan-Eric Kohrs, Amelia Brightman si Carsten Heussman. Doisprezece vocalisti au fost angajati sa inregistreze piesele intr-o atmosfera bisericeasca, pentru ca sunetul sa fie unul cat mai aproape de adevar.

“Masters of Chant” a ajuns la finalul povestii, GREGORIAN punand punct celor 10 volume muzicale, un incredibil succes peste tot in lume, un intreg mars triumfal pe care au ales sa il celebreze printr-un turneu emotionant, turneu ce se va opri si la Bucuresti.

Cu vanzari de peste 10 milioane de albume, premiat cu Aur si Platina in 18 tari, producatorul Frank Peterson, creierul GREGORIAN, este in mod cert unul dintre cei mai prolifici artisti germani.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

See Also

Categoria I – 199 lei
Categoria II – 99 lei
Categoria III – 59 lei

Acestea sunt disponibile online pe:

bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate; bilete.ro si magazinele Germanos; eventim.ro; myticket.ro si magazinele Diverta; bilet.ro si prin reteaua Tui Travel si Teatrul National
startickets.ro si ticketstore.ro; salapalatului.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top