Now Reading
Cine sunt the Hollywood Vampires?

Cine sunt the Hollywood Vampires?

Hollywood Vampires e un band rock format in 2015 din Alice Cooper, Joe Perry, Johnny Depp ca membri principali si Matt Sorum. Numele trupei, Hollywood Vampires vine de la clubul infiintat de Alice Cooper in 1970.
Principalele piese cantate de trupa sunt cover-uri, iar membrii sai sunt toti persoane care au avut experiente aproape de moarte. Depp a fost aproape zdrobit de un cal in timpul filmarilor de la The Lone Ranger, Alice Cooper era distrus incet si dureros de dependenta sa de cocaina pana sa decida ca are nevoie de ajutor, iar Joe Perry si Steven Taylor au fost la un pas de a zbura cu avionul din cauza caruia a murit Ronnie Van Zant, solistul Lynyrd Skynyrd. Aceste intamplari au reprezentat niste puncte de cotitura, care au adus schimbari notabile in viata membrilor trupei.

Cat despre cum poate fi descrisa componenta The Hollywood Vampires? Matt Sorum este fost membru Guns N’ Roses si Velvet Revolve, Joe Perry provine din legendara trupa rock Aerosmith, ocupand locul 84 in topul Celor mai buni 100 de chitaristi ai tuturor timpurilor, creat de revista The Rolling Stone, Alice Cooper, la venerabila varsta de 68 de ani inca se ridica la renumele de legenda hard rock si nici Johnny Depp nu se lasa mai prejos. Celebrul actor a cantat in Fade In-Out impreuna cu Oasis si a impartit de multe ori scena cu Marilyn Manson. A colaborat inainte de proiectul actual cu Alice Cooper(au cantat impreuna in 100 Club, cei doi cunoscandu-se de la filmarile pentru Dark Shadows) si cu Joe Perry(pentru The Brooklyn Shuffle,celebra melodie a lui Steve Hunter).

The Hollywood Vampires e un proiect ambitios, un proiect care se dedica spectacolelor rasunatoare si pasiunii pentru muzica. Pe 6 iunie vor veni la Bucuresti pentru un super concert ce va avea loc la Romexpo.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker