Now Reading
XsessionMusicVlog: Anastasia – “Nu oferi”

XsessionMusicVlog: Anastasia – “Nu oferi”

ANASTASIA lanseaza o noua piesa – “Nu oferi”, aceasta fiind cel de-al treilea single din proiectul XsessionMUSICVLOG, o sesiune de inregistrari ce se deruleaza saptamanal pe parcursul anului 2016, cu lansari in fiecare joi, la ora 20.00.
“NU OFERI” este compusa de Mahia Beldo si este pusa in versuri de Vescan si Anastasia. NU OFERI este primul single oficial al artistei alaturi de Scandalos Music si va fi urmat de altele, ce se vor lansa pe parcursul acestui an in Xsession.

Anastasia s-a alaturat echipei Scandalos Music inca din 2015, cand a participat alaturi de Puya, Vescan, Doddy, Ester, DJ Amy si DJ Wicked in turneul “Noi sa fim sanatosi”.

Anastasia: “Nu oferi marcheaza o noua etapa muzicala din viata mea, e o piesa in care ma regasesc atat ca mesaj, cat si ca stil adoptat. Stii momentul acela in care simti ca nu mai poti rezista in relatia toxica, dar nici nu ai curajul sa o spui sau sa-i dai drumul, pentru ca iubesti si… mai ramai putin, chiar daca doare! Asta am simtit si eu, cu totii o facem. Eram in studio cand Mahia mi-a dat exact beat-ul cu atitudine de care aveam nevoie, iar impreuna cu Vescan am scris versurile. In cele din urma EU OFER ceea ce simt…”

Puya despre Anastasia: “De-a lungul timpului am colaborat si cu artisti mai putin cunoscuti, dar foarte talentati. Anastasia este un artist la inceput de drum si consider ca merita sa fie auzita. Am luat-o in gasca Scandalos Music pentru ca are o voce senzationala si e un talent nativ. Noua ne place rau!!!

See Also

Vescan despre Anastasia: “Anastasia mi-a demonstrat de multe ori ca este o voce mare si plina de atitudine. Sa nu mai vorbim de live…suna mereu ca pe cd 🙂 !

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top