Now Reading
Stefan Orfescu si Alexandra Ungureanu lanseaza “Refren despre noi”

Stefan Orfescu si Alexandra Ungureanu lanseaza “Refren despre noi”

Stefan Orfescu, solistul cunoscut pentru colaborarile cu Claudia Pavel si trupa Avenue (alaturi de care a cantat in deschiderea concertului Scorpions), lanseaza melodia “Refren despre noi”. Piesa este compusa chiar de Stefan si reprezinta o colaborare cu Alexandra Ungureanu.

““Refren despre noi” face parte de pe viitorul meu album ?i reprezinta, probabil, piesa care ii va da si numele. Ma bucur foarte mult ca Alexandra a acceptat sa colaboram la aceasta melodie si consider ca vocea ei era singura care se potrivea pe felul in care am gandit piesa”, a declarat Stefan Orfescu.

Stefan mi-e un prieten foarte drag si ma bucur ca am avut de multe ori ocazia sa colaboram artistic, fie in formula de band, fie doar noi, voce si chitara. Era imposibil sa nu se lege ceva si in momentul in care a inceput sa lucreze pentru albumul lui. Dintre toate piesele, “Refren despre noi” este preferata mea. E o piesa cu o scriitura fina, misterioasa si intensa, si sunt convinsa ca va ajunge u?or la inimile celor care asculta”, a adaugat Alexandra Ungureanu.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top