Kevin Costner este ,,Criminal” din 15 aprilie pe marile ecrane

Cu o distributie impresionanta, care ii aduce impreuna pe Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones si Gal Gadot, filmul ,,Criminal” duce suspansul la cote maxime, din 15 aprilie, in cinematografele din toata tara.

Despre provocarile acceptate odata cu rolul sau din ,,Criminal” Kevin Costner declara: „Sunt mereu atras de proiecte care au mai multe nivele, iar aceasta poveste este exact a?a. „Criminal” este un film de actiune, care m-a facut sa reflectez mult la complexitatea personajului meu, la toata starea de confuzie si de agitatie pe care o resimte Jerico atunci cand ajunge sa accepte experien?a pe care o traieste”, a fost de parere actorul.

In fata unei amenintari teroriste fara precedent si dupa pierderea singurului agent care putea salva misiunea, CIA ia masuri extreme si apeleaza la cunostintele unui genetician. Astfel, constiinta si memoria agentului Bill Pope (Ryan Reynolds) sunt implantate in creierul unui condamnat la moarte extrem de periculos cu scopul de a duce la bun sfarsit misiunea.

Operatiunea experimentala este un succes, iar siguranta nationala ajunge in mainile criminalului Jericho (Kevin Costner), tulburat acum de amintirile si sentimentele lui Bill.

„Criminal” este varianta proaspata si provocatoare a unui film de spionaj care ne introduce in lumea secreta a memoriei si a identitati, totul desfasurandu-se intr-o cursa feroce contracronometru.

Regizorul Ariel Vromen – cel care a realizat si filmul politist „The Iceman” – a vazut in „Criminal o poveste plina de actiune ce poate da nastere unui hibrid: combinatia dintre elementele unei lupte psihologice si ale unui SF uimitor cu jocul de-a ?oarecele si pisica al unui film de spionaj.

See Also

Conceptul futurist dar bazat pe stiinta care sta la baza „Criminal” a fost inventat de echipa de scenaristi formata din Douglas Cook si David Weisberg, cei care au scris thrillerul evad?rii din „The Rock” – „Fortareata”, printre altele.

O productie Summit Entertainment si Milennium Films, „Criminal” are premiera pe marile ecrane din tara din 15 aprilie. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top