Now Reading
Vara asta e pe ritmuri Bara Bara!

Vara asta e pe ritmuri Bara Bara!

Pe ritmuri dance, cel mai fierbinte single al verii vine insotit de un video pe masura, filmat tocmai la carnavalul din Tenerife. Jimmy Dub aduce veselia si pofta de distractie de peste mari si oceane, iar energia molipsitoare te invita la dans!

Jimmy Dub, pe numele sau Nastase Octavian, este un tanar artist nascut in Bucuresti, care si-a descoperit vocatia pentru muzica la frageda varsta de 7 ani, urmand incursiunea cu lumea dansului, iar mai apoi devenind DJ.

In 2010 lanseaza hitul Monday, scris de Connect-R, care devine un succes instant atat in Rom?nia, ajungand in top 5 cele mai difuzate piese, cat si peste hotare, ocupand pozitii fruntase in top-urile muzicale din Bulgaria, Turcia si Albania.

Vara lui 2011 il readuce sub lumina reflectoarelor cu o noua piesa Sunglasses, alaturi de John Rivas, care ii asigura si premiul de Best New Artist la Romanian Top Hits 2011.

Motivat de succesul primului single, Jimmy Dub continua ascensiunea pe piata internationala cu urmatoarele single-uri, printre care si Ese Amor, o piesa alaturi de Andeeno Damassy care l-a propulsat in topurile din Albania, Turcia, Cipru si Bulgaria.

See Also

Despre noua creatie, Jimmy Dub declara: “Piesa a luat nastere anul trecut in august in studiourile Rappin’ On Production! Este o piesa de vara in care eu am incredere 100%. Am mers si am filmat clipul in Tenerife in regia lui Lucian B?rbulescu. Am filmat timp de 6 zile la carnavalul din Tenerife. Au fost si momente amuzante care sunt greu de reprodus. Sper sa ajunga la inimile voastre atat piesa cat si clipul.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top