Now Reading
Johnny Depp vine in Romania! Tu ti-ai luat bilet?

Johnny Depp vine in Romania! Tu ti-ai luat bilet?

2016 este clar anul concertelor mari in Romania! Maroon 5, Rihanna, Iron Maiden, Scorpions, Muse si Sia vor sustine show-uri de senzatie in Capitala. Johnny Depp vine pentru prima data la noi in tara. El va sustine un concert in data de 6 iunie, alaturi de colegii sai din trupa The Hollywood Vampires.
Spectacolul va avea loc in parcarea C a complexului Romexpo din Capitala. Putini stiu ca starul de la Hollywood este si un chitarist extrem de talentat, care a inregistrat mai multe melodii cu muzicieni si trupe de top, precum Bob Dylan, Oasis sau Marilyn Manson.
Biletele pentru concertul trupei in care canta Johnny Depp pornesc de la 149 de lei si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim sau online pe www.eventim.ro. Cel mai scump bilet este de 459 de lei, la categoria Diamond Circle, dar in varianta early bird poate fi cumparat cu 439 de lei. Urmeaza Golden Circle: 249 lei si 279 de lei si Normal Circle 149 de lei si 169 de lei.
Anul trecut, Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry, chitaristul formatiei Aerosmith au infiintat trupa The Hollywood Vampires, in onoarea starurilor rock care au murit in anii ’70. Este acelasi nume pe care il avea formatia initiala infiintata de Cooper in 1970. In componenta sa au existat alti rockeri celebri, precum John Lennon, Ringo Starr si Keith Moon.
Formatia a lansat un album, „Hollywood Vampires”, in 2015, in colaborare cu o serie de invitati pe masura, precum Paul McCartney, Christopher Lee, Dave Grohl si Joe Walsh.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker