Now Reading
Puya si Anastasia lanseaza in XsessionMusicVlog single-ul “Maine e o noua zi”

Puya si Anastasia lanseaza in XsessionMusicVlog single-ul “Maine e o noua zi”

“Maine e o noua zi” este o piesa cu un mesaj greu, Puya aducand in prim plan valori universal valabile, ce sunt influentate de multe ori de catre lumea in care traim astazi. Familie, timp, sanatate, fericire – toate acestea au de suferit atunci cand ne lasam prinsi in mirajul “sistemului”.

Piesa este o productie DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), cei cu care artistii Scandalos Music au mai colaborat si in anii trecuti pentru “Cutremur in inima mea” si “Poza de album”, semnate Mellina si Vescan.

Puya si Anastasia vor canta impreuna pe scenele din aer liber in cadrul turneului “Noi sa fim sanatosi 2016”, alaturi de Vescan, Ester, Dj Amy si Dj Wicked.

Puya:” Maine e o noua zi e o piesa care te pune pe ganduri…De multe ori lucrurile simple te fac fericit si din pacate suntem prea ocupati sa le mai vedem…. Am uitat sau nu mai avem timp sa ne bucuram de familie, de zambetul copiilor sau de o zi cu soare… De cate ori “iubesti ceea ce nu ai”, de atatea ori iti pui singur lanturi la picioare… Iubeste ceea CE AI si vei fi fericit…”
Anastasia: “Cu Puya am facut cunostinta acum un an, dar il stiu de cand eram mica si il vedeam la televizor. Generatia mea a crescut cu muzica lui. E uimitor cum se intampla lucrurile si cum am ajuns sa cantam impreuna, pe o piesa cu o asa incarcatura emotionala. Vreau sa exprim atitudine si sinceritate in ceea ce cant, de aceea sunt bucuroasa ca sunt in gasca asta si lucram impreuna in atat de multe proiecte diferite.”

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker