Now Reading
Avem o mie de motive sa ne indragostim de noua piesa Dony Feat. Royal GNRL!

Avem o mie de motive sa ne indragostim de noua piesa Dony Feat. Royal GNRL!

Ce face o zi de luni sa fie cu adevarat frumoasa? O mie de motive, zic Dony si Royal GNRL, care au ales acest inceput de saptamana sa ne reaminteasca de ce iubim viata si de ce sa nu ne lasam batuti.

Dony -Cornel Constantin Donici- nascut in 1981 in Brasov, merge pas in pas cu muzica din 2003, de cand facea parte din trupa Refflex, admirat si iubit de adolescente. Impreuna cu producatorul muzical Laurentiu Duta (3 Sud-Est), trupa s-a bucurat de succes atat in Romania cat si peste hotare.

In 2008, odata cu lansarea single-ul “Sexy Thing”, Dony si David Deejay cuceresc scena de muzica dance-house din Romania, dar si din Europa Centrala, cu un nou stil muzical si un nou album ce poarta denumirea Popcorn.

Acesta este o colectie de hit-uri internationale care au cucerit rapid top-urile de muzica din Europa. “Nasty Dream”, “So Bizzare” si “Temptation” sunt piesele care au devenit senzatii muzicale si i-au adus recunoasterea si aprecierea fanilor.

Pentru Dony au urmat colaborari cu Andreea Banica, Elena Gheorghe, Adena si Alex Mica, fiecare dintre ele dand nastere unui nou hit.

See Also

Legat de piesa, artistul a declarat “Piesa este insiprata din intamplarile de zi cu zi, are un mesaj pozitiv care ne indeamna pe toti sa fim mai uniti si mai visatori, mai increzatori in propriile forte. Este un indemn la sinceritate si incredere in sine. Important este sa zambim si sa mergem mai departe, indiferent de ce ne rezerva viata. Chiar daca uneori nu este totul roz, speranta ne face sa mergem inainte alaturi de prietenii adevarati si de persoanele iubite!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top