Now Reading
WIDY lanseaza cel mai recent single, “Me das calor”, in Romania!

WIDY lanseaza cel mai recent single, “Me das calor”, in Romania!

Dupa o calatorie lunga de promovare prin mai multe tari din Statele Unite, unde a detinut o pozitie importanta in lista Billboard, reusind astfel sa fie invitata la programele cu cel mai mare rating la care a reprezentat Columbia cu muzica sa, Widi sose?te in Romania pentru a prezenta “ME DAS CALOR” compositie proprie a artistei, produsa de Master Chris din Puerto Rico; unul dintre cei mai recunoscuti producatori la nivel mondial, care a mai lucrat cu artisti internationali ca Jbalvin, Farruko, si multi altii. WIDY s-a indragostit de Romania in momentul in care l-a cunoscut pe COSTI IONITA, producatorul piesei sale “TIA LE” cu care a mai colaborat in America.

“Me Das Calor” este o fuziune intre genul urban si genul pop care au caracterizat-o pe Widy de la inceputurile sale in industria muzicala, sunete care sunt completate de tinerete, carisma si vocea unica a artistei.

Videoclipul a fost filmat in Bogota, Columbia, sub conducerea regizorului Albertini; o combinatie de performanta a artistului si multa coregrafie. Protagonistul este actorul american Jason Canela, care a participat la mai multe productii si telenovele. Pasiunea clipului se completeaza langa un grup select de dansatori care da esen?a perfecta a ceea ce artista vrea sa transmita.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top