Now Reading
WIDY lanseaza cel mai recent single, “Me das calor”, in Romania!

WIDY lanseaza cel mai recent single, “Me das calor”, in Romania!

Dupa o calatorie lunga de promovare prin mai multe tari din Statele Unite, unde a detinut o pozitie importanta in lista Billboard, reusind astfel sa fie invitata la programele cu cel mai mare rating la care a reprezentat Columbia cu muzica sa, Widi sose?te in Romania pentru a prezenta “ME DAS CALOR” compositie proprie a artistei, produsa de Master Chris din Puerto Rico; unul dintre cei mai recunoscuti producatori la nivel mondial, care a mai lucrat cu artisti internationali ca Jbalvin, Farruko, si multi altii. WIDY s-a indragostit de Romania in momentul in care l-a cunoscut pe COSTI IONITA, producatorul piesei sale “TIA LE” cu care a mai colaborat in America.

“Me Das Calor” este o fuziune intre genul urban si genul pop care au caracterizat-o pe Widy de la inceputurile sale in industria muzicala, sunete care sunt completate de tinerete, carisma si vocea unica a artistei.

Videoclipul a fost filmat in Bogota, Columbia, sub conducerea regizorului Albertini; o combinatie de performanta a artistului si multa coregrafie. Protagonistul este actorul american Jason Canela, care a participat la mai multe productii si telenovele. Pasiunea clipului se completeaza langa un grup select de dansatori care da esen?a perfecta a ceea ce artista vrea sa transmita.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker